Σκέφτονται για έδρα το Παμπελοποννησιακό στην Κέρκυρα

Τις σκέψεις του Δ.Σ. της ομάδας να αγωνιστεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, χωρητικότητας περίπου 20.000 θέσεων, ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» τονίζουν ότι σε αυτή την απόφαση τους οδηγούν κάποιοι άνθρωποι του Δ.Σ. του ΕΑΚ Κέρκυρας, τους οποίους κατονομάζουν. Η ανακοίνωση της Κέρκυρας αναφέρει τα εξής:…

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι εκδόθηκε από το πρωτοβάθμιο αδειοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, μετά από θετική εισήγηση, ομόφωνη απόφαση για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Κέρκυρα για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague.
Η ΠΑΕ Κέρκυρα θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους, που με τη θερμή τους συμπαράσταση μάς έδωσαν τη δύναμη και το κουράγιο να ξαναφέρουμε την ομάδα μας εκεί όπου είχε μείνει την τελευταία φορά, δηλαδή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, τους συνεργάτες μας, το νομικό επιτελείο και ιδιαίτερα τον οικονομολόγο, Γιώργο Πέρρο και το γραφείο του, που είχε τη γενική επίβλεψη και φροντίδα του φακέλου της αδειοδότησης και την εκπροσώπηση της ομάδας μας κατά τη σχετική συζήτηση.
Οφείλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι παρά τις εκφρασθείσες θετικές προθέσεις και τις υποσχέσεις των πολιτικών προσώπων του Νομού μας (βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ) καμία ουσιαστική βοήθεια εντέλει δεν υλοποιήθηκε μέχρι και σήμερα και σε αντίθεση με άλλους Νομούς είμαστε η μόνη ΠΑΕ, που στηρίχθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις δυνάμεις της και την αγάπη του απλού κόσμου, όλων δηλαδή των Κερκυραίων.
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, τα διορισμένα από το πολιτικό προσωπικό άτομα αντιμετώπισαν με εχθρότητα και εμπάθεια την προσπάθειά μας και τους φιλάθλους μας, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τη στάση ορισμένων εκ των μελών του Δ.Σ. του ΕΑΚΚ (Μακαντάνη Ιωάννη-Συντ/χος ΟΤΕ, Μέριανου Επαμεινώνδα-Υπάλληλος, Αργυρού Σπύρου-Υπάλληλος ΔΕΗ), οι οποίοι αναιτιολόγητα ανέτρεψαν όσα συμφωνήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 με την διοίκηση της ομάδας μας και τον πρόεδρο του ΕΑΚΚ απαιτώντας παράλογα ποσά ως αποζημίωση για την παραχώρηση του γηπέδου για τους αγώνες της ομάδας.
Οι κύριοι αυτοί, τους οποίους παραδίδουμε στην κρίση των Κερκυραίων φιλάθλων, είναι οι βασικοί υπαίτιοι της πιθανότητας να μην αγωνιστεί η ομάδας μας στην Κέρκυρα, αλλά στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και οι βασικοί αίτιοι της παραίτησης των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. του ΕΑΚΚ, οι οποίοι φυσιολογικά αντιστάθηκαν σε όλα παράλογα οι κατονομαζόμενοι πρέσβευαν.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι απαιτήσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου, χωρητικότητας περίπου 20.000 θέσεων, για τους 15 αγώνες της ομάδας εκεί, είναι σημαντικά μικρότερες από τις αντίστοιχες, που αξίωσαν τα ανωτέρω μέλη του Δ.Σ. του ΕΑΚΚ.
Επιφυλασσόμαστε να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες μας αναλυτικά, τόσο για την πιο πάνω αρνητική εξέλιξη, όσο και για τα υπόλοιπα τρέχοντα θέματα, τα οποία σχετίζονται με τη συνεργασίας μας με τον Δήμο της Κέρκυρας και της επιχειρήσεις του, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους λοιπούς τοπικούς φορείς.
Εκ του Δ.Σ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις