Άλλες δύο ανανεώσεις ο Μακεδονικός

Μετά τον Στέλιο Τσουκάνη άλλη δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσαν και συνεχίζουν στον Μακεδονικό. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Σαραγιώτη και τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη.

Οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Σαραγιώτη!

Ο 28χρονος (10/09/1995) κεντρικός αμυντικός βαδίζει σε μονοπάτι όπου συνδέει το όνομα του με αυτό του Μακεδονικού, αφού όχι μόνον βοήθησε στην επίτευξη της ανόδου στην Super League 2, αλλά εξαργύρωσε την ευκαιρία του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έλαβε την τιμή να οριστεί ως ένας εκ των αρχηγών της περυσινής σεζόν, κατά την οποία μάλιστα κατέγραψε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (2.087′)!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Σπύρο υγεία και επιτυχίες με τα πράσινα!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη!

Ο 34χρονος (15/06/1990) τερματοφύλακας βρήκε στον Μακεδονικό την Ιθάκη του, αφού προηγουμένως δεν είχε ξεπεράσει την διετή θητεία σε κανένα σύλλογο. Αντιθέτως, θα φορέσει τα πράσινα – και ξανά ως ένας εκ των αρχηγών – για τέταρτη διαδοχική χρονιά, συνδέοντας το όνομα του με «χρυσές» σελίδες στο ιστορικό βιβλίο του Μακεδονικού, από την επίτευξη της ανόδου στην Super League 2, ως την παραμονή την πρώτη σεζόν και την κατάληψη της 3ης θέσης πέρυσι, σε μια σεζόν όπου πραγματοποίησε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (985′)!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέφανο υγεία και επιτυχίες με τον Μακεδονικό!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις