Και επίσημα στην Αγία Άννα ο Καραγεωργόπουλος

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Καραγεωργόπουλο ως Υπέυθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ανακοίνωσε η Αγία Άννα.
Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός Σύλλογος “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Καραγεωργόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού μας.
Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην Διοίκηση Αθλητισμού.
Πριν καν ολοκληρώσει τις σπουδές του, ξεκίνησε να λαμβάνει τις πρώτες του επαγγελματικές εμπειρίες, σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βόλου, αλλά και της Θεσσαλονίκης, όπου σπούδαζε. Το καλοκαίρι του 2019, προσλήφθηκε από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ως Υπεύθυνος Τύπου κι Επικοινωνίας της, όντας, σε ηλικία 23 ετών, ένα εκ των νεώτερων αθλητικών στελεχών των εγχώριων ποδοσφαιρικών εταιριών. Για τρεις αγωνιστικές σεζόν, με τη Νίκη Βόλου στην τρίτη και τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ήταν ο επικεφαλής της επικοινωνιακής πολιτικής των κυανόλευκων, εργαζόμενος, παράλληλα, για ένα εξάμηνο, στο ΙΕΚ Δήμητρα, ως εκπαιδευτής των φοιτητών του ιδρύματος, πάνω στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Το 2022 μετακόμισε στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Social Media Account Supervisor, έχοντας την ευκαιρία να αποκομίσει παραστάσεις υψηλοτάτου επιπέδου, με αποκορύφωμα την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατά την οποία οι “πράσινοι” αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
Το Δ.Σ του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις