Εμπιστοσύνη σε δύο 16χρονους από τον Ρήγα Φεραίο

Εμπιστοσύνη στους νέους από τον Ρήγα Φεραίο που ανανέωσε με δύο 16χρονους που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας του Βελεστίνου.

Αναλυτικά:

«Με χαρά ανακοινώνουμε πώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσουν να ενισχύουν το δυναμικό της ομάδας μας τρεις ποδοσφαιριστές από το φυτώριο του Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για τους 16χρονους Θοδωρή Κουντούρη (4 συμμετοχές και ένα γκολ), Δημήτρη Μπαλαμώτη (6 συμμετοχές) και Γιάννη Σαράντη, οι οποίοι χάρη στη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους αναμένεται να πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες από τον Λάκη Μπακάλη.

Και κάπου εδώ, θα θέλαμε να εξάρουμε το έργο που γίνεται στις υποδομές της ομάδας μας!

Οι αθλητές που προβιβάζονται στην αντρική ομάδα δεν καλούνται απλά να αντεπεξέλθουν τεχνικά και τακτικά, να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση σε υψηλό επίπεδο και να ακολουθούν το απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Καλούνται να επικαιροποιήσουν και να βελτιώσουν δραστικά μια πλειάδα αντιλήψεών τους, οι οποίες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητα της δράσης τους.
Η σωστή προετοιμασία, ο προσανατολισμός, η προσαρμογή και η σταθεροποίηση είναι τα βήματα προς τη μετάβαση.
Ειναι τόσο απλά και συνάμα τόσο σύνθετα!
Το δικό μας, λοιπόν, υποστηρικτικό προπονητικό και διοικητικό περιβάλλον, αφήνει ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας, δεν εξαντλείται σε στείρα κριτική αλλά αντιθέτως καθοδηγεί, νουθετεί και εμπνέει τους αθλητές αναζητώντας και ακολουθώντας πάντα τον ενδεδειγμένο τρόπο προπόνησης ώστε να βελτιώσει ατομικά μειονεκτήματα, τόσο σε τεχνικοτακτικό όσο και σε σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο.
Κυρίως, μεταλαμπαδεύει τον ορθό τρόπο ώστε τα παιδιά να διεκδικούν, να συναγωνίζονται, να ζητούν αποδοχή, αναγνώριση και σεβασμό των κόπων και των ονείρων τους!

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Ανδρέα Χατζή, υπεύθυνο τμημάτων υποδομής, καθώς και τους προπονητές Λάκη Μπακάλη,
Χρήστο Σπαθή, Γιώργο Αλεξίου και Κωνσταντίνο Βαϊόπουλο για το σπουδαίο έργο τους!

Όπως έγραψε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, μελοποίησε ο Μίκης και τραγούδησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος,
“Έχε το νου σου στο παιδί…”
Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα!
Και η ελπίδα του Ρήγα είναι τα παιδιά του!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις