Λ. Μπακάλης: Επικίνδυνη ομάδα ο Οπούντιος

Στο πλαίσιο της 11ης ημέρας του 2ου ομίλου ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί σήμερα Τετάρτη 17/12 στο στάδιο του Βελεστίνου τον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία.
Στον…

…Ρήγα αφήνουν πίσω την ήττα από την Αναγέννηση Άρτας, πρώτη στο πρωτάθλημα και επικεντρώνονται στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας αντίπαλο μια ομάδα που την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 2-0 τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο τεχνικός του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» δήλωσε για το παιχνίδι:
«Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που θα έλθει στο Βελεστίνο με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Αχιλλέα. Εμείς θέλουμε τη νίκη, αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας επί 90 λεπτά. Να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό όσον αφορά το τελείωμα των φάσεων.
Επιβάλλεται επίσης να παίξουμε δυνατά και με πάθος. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο έναν καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, ώστε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Τέλος, θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών πόντων».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ρήγας θα έχει σήμερα δύο απουσίες. «Νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο Ρολάν Κεμάλι, που αποβλήθηκε στην Άρτα και ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Γιώργος Χατζής, καθώς εξέτισε την ποινή του.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Αχιλλέα Νίκζα και Απόστολο Καρακώστα από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Γιάγκος της ΕΠΣ Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις