Περικλής Μπουσινάκης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περικλής Μπουσινάκης που αποχώρησε από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η αποχώρηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή θεωρείται πλήγμα για τους Αρτινούς καθώς ο αριστεροπόδαρος μέσος ίσως ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που διέθεταν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Περικλή Μπουσινάκη με τη φανέλα της Δόξας Δράμας καθώς και η ανακοίνωση απόκτησής του:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μαυραετών» μίλησε για τους λόγους που τον έφεραν στην Δόξα

-Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Περικλής Μπουσινάκης ήταν σήμερα το μεσημέρι στην Δράμα και στα γραφεία της Δόξας όπου υπόγραψε το δελτίο του στους «μαυραετούς». Μια μετακίνηση που ήταν συμφωνημένη εδώ και αρκετές μέρες και ολοκληρώθηκε και στο τυπικό σκέλος της.

Ο Μπουσινάκης είναι μια καλή επιλογή για την Δόξα καθώς θεωρείται έμπειρος και ικανός να προσφέρει μεσοεπιθετικά. Αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πριν από ένα χρόνο και συνεπώς υπήρχε μια μεγαλύτερη ευκολία προσέγγισης του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση της δραμινής ομάδας.

-«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι η Δόξα. Νομίζω ότι είναι τύχη μεγάλη για κάθε ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε τέτοιες ομάδες και να παίζει σε γήπεδα όπου έχουν παίζει τόσα μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχαμε μιλήσει και πέρσι με τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά τότε υπήρξαν άλλοι λόγοι, περισσότερο προσωπικοί, που δεν καταλήξαμε σε συμφωνία».
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου αριστεροπόδαρου παίκτη στην SportDrama.gr αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ένταξης του στο έμψυχο υλικό της Δόξας. Συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Ο στόχος και φέτος στην Δόξα είναι η άνοδος και είναι ένας ακόμη λόγος που με οδήγησε στην απόφαση να ανέβω στην Δράμα. Θέλω να παίζω σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και έχουν υψηλούς στόχους. Η επαφή που είχα με τους διοικούντες ήταν αρκετή για να με πείσει ότι κάνω μια σωστή επιλογή ομάδας. Το πλάνο υπάρχει και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά από εμάς τους παίκτες θα πραγματοποιηθεί».

«Με εντυπωσίασε η συνομιλία με τον Γιάννη Μπύρο»

Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές, ο Περικλής Μπουσινάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κεντρικό χορηγό της δραμινής ομάδας Γιάννη Μπύρο για την οποία μας τόνισε: «Σας είπα ότι η κουβέντα που έκανα με τους διοικούντες με έπεισε για τις προθέσεις τους και για τους στόχους της ομάδας. Οφείλω όμως να πω ότι η συζήτηση που είχα, έστω και στο τηλέφωνο, με τον κ. Γιάννη Μπύρο πραγματικά με εντυπωσίασε. Ήταν αφοπλιστικός σε κάθε του λέξη. Μου μίλησε για το όνειρο που έχει, όπως μου είπε για την Δόξα και εκεί ήταν που βεβαιώθηκα πλήρως ότι έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Μου είπε ότι θέλει να δώσει χαρά στον δραμινό κόσμο και να πανηγυρίσει όλος ο νομός την άνοδο της Δόξας στην δεύτερη κατηγορία και μετά να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρώτη κατηγορία μαζί με τα εκατό χρόνια του συλλόγου. Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε την πραγματοποίηση των στόχων μας».

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Δόξας

Τα στοιχεία του παίκτη και οι μέχρι τώρα μετακινήσεις του αναφέρονται αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η ερασιτεχνική Δόξα και την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηελευθερίου και ο γενικός γραμματέας Νίκος Πίτσογλου που επέστρεψε δριμύτερος στα καθήκοντα του.

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Περικλή Μπουσινάκη. Ο 30χρονος άσσος των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1986 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στημεγάλη ομάδα του «τριφυλλιού». Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Ακαντέμισκ DK, στον Παναιτωλικό, στην Κέρκυρα, στον Εθνικό Πειραιά, στον Πανθρακικό, στη Νίκη Βόλου, στον Τύρναβο, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στην ΑΕ Λάρισας, στην ΑΕ Ερμιονίδας, στον Πανελευσινιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕ Καραισκάκης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δόξας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις