Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Αιγινιακό

Στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό αγωνίζεται αύριο Πέμπτη (18/12, 15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Στην 5η φετινή τους έξοδο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν τη 2η νίκη τους μακριά από το Βόλο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την απρόσμενη ήττα από τον Τύρναβο στο ΕΑΚ.
Ο Γιώργος…

…Κούτσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές, επεσήμανε τα λάθη τους, ενώ και ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει, πως το σύνολο των παικτών βρέθηκε σε τόσο κακή μέρα, απογοητεύοντας με την απόδοσή τους.
Το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αιγινιακός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, ενώ στην έδρα του έχει να επιδείξει, όπως και οι «ερυθρόλευκοι», δύο νίκες και δύο ήττες. Προπονητής του Αιγινιακού είναι ο γνωστός στους Βολιώτες φιλάθλους Σταύρος Διαμαντόπουλος, ενώ στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη και στη συνέχεια ο Γιώργος Κούτσης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τον Τύρναβο, καθώς αρκετοί παίκτες προβλημάτισαν τον προπονητή του Ολυμπιακού με την εμφάνισή τους.
Ο Μπιτάνγκ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, πιθανότατα στο βασικό σχήμα, ενώ οι Στάθης Ρόκας και Αλέξανδρος Νικολιάς οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις