Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος τερματοφύλακας

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη, προσπαθεί να συνέλθει από τον απροσδόκητο χαμό ενός νεαρού παιδιού που έχασε την ζωή του τα χαράματα του Σαββάτου. Ο Στέλιος Αρβανιτάκης δεν είναι πια εδώ. Βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων.  Βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι στο δρόμο που οδηγούσε για το σπίτι του.

Ο Στέλιος Αρβανιτάκης με την φανέλα του Αίολου Σαρακηνάδου

Ο άτυχος νέος ήταν γνωστός στη ζακυνθινή ποδοσφαιρική κοινωνία καθώς ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αίολου Σαρακηνάδου στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος την σεζόν 2020-2021 αλλά και του ΑΟ Λεβάντε στην ίδια κατηγορία το 2021-2022.

Η δεξιά στροφή με κατεύθυνση προς Λαγκαδάκια. Δεξιά στην εικόνα στο χαντάκι βρέθηκε ο άτυχος νέος

Ο 26χρονος -‘άτυχος νέος διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής 6ης Ιουλίου με φίλους και τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε το δρόμο της επιστροφής από την πόλη για το σπίτι του. Ένα χιλιόμετρο μετά την διασταύρωση Αγγερικού-Λαγκαδακίων σε μια δεξιά στροφή,  το δίκυκλο που επέβαινε για άγνωστους προς το παρόν λόγους,  εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν αρκετές ώρες και το πρωί άνθρωπος που πήγε να κάνει εργασία με καταστροφέα βρήκε τον άτυχο νέο. Ο 26χρονος ήταν ζακυνθινής καταγωγής από τα Λαγκαδάκια, ήταν φοιτητής και τα καλοκαίρια εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στην πόλη του νησιού.

Στην πρώην ομάδα του Αίολου Σαρακηνάδου παίκτες και παράγοντες είναι σοκαρισμένοι από αυτή την τραγική είδηση και κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί. Το ίδιο δηλώνουν οι  συμπαίκτες του και οι παράγοντες στον ΑΟ Λεβάντε. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Στέλιο ένα παλικάρι τίμιο και εργατικό. H απώλεια είναι μεγάλη πρωτίστως για την οικογένεια.

ioniansports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις