Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει γυναίκες που ψωνίζουν στον πεζόδρομο της Σκιάθου (vid)

Aσθενοφόρο που είχε παραλάβει περιστατικό, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας, παρέσυρε δύο γυναίκες την ώρα που κοιτούσαν αμέριμνες στα εξωτερικά σταντ εμπορικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr ο οδηγός ήταν στέλεχος στρατιωτικός της 111 ενώ ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες ενώ τις πρότεινε να τις μεταφέρουν στο ΚΥ κάτι που αρνήθηκαν.

Σύμφωνα με πολίτες και καταστηματάρχες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του δυσάρεστου περιστατικού, ανέφεραν στο Skiathoslife.gr πως κατά τη διέλευση οχήματος του ΕΚΑΒ που η ταχύτητα για το σημείο ήταν αυξημένη παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δύο γυναίκες που εκείνη την ώρα κοιτούσαν προϊόντα στα εξωτερικά σταντ του καταστήματος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού επιχειρηματίες βγάζουν καρέκλες, τραπεζάκια και σταντ ρουχισμού κλπ. εκτός ορίων που τους έχουν δοθεί από το Δήμο, με αποτέλεσμα να εύχονται κάθε φορά να μην συμβεί κάτι κακό και να χρειαστεί στις περιοχές αυτές να φτάσουν ασθενοφόρα, πυροσβεστική κλπ.

 

Θεωρούν επίσης αδικαιολόγητη την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του Ασθενοφόρου εκείνη την ώρα στον Πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη.

skiathoslife.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις