Τζήμας: «Καμία σχέση με τέτοιες ενέργειες»

Δημοσίευμα που φέρνει την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης να ζητά από τους πέντε ποδοσφαιριστές που απομακρύνθηκαν από την ομάδα πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, να υπογράψουν έγγραφο με το οποίο να αποδέχονται πως δεν υπάρχει οικονομική υποχρέωση προς αυτούς έφερε την αντίδραση του κ. Τζήμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπιτσάκος και Βρονταράς δεν θα πάρουν την ελευθέρας τους αν πρώτα δεν υπογράψουν πως δεν έχουν καμία οικονομική απαίτηση από την προηγούμενη διοικούσα επιτροπή, από Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και να ανακαλέσουν το εξώδικο προς τον κ. Κολόζο.

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον νέο διοικητικό ηγέτη της ποδοσφαιρικής Νίκης, ο οποίος δήλωσε τα εξής για το θέμα:

«Στην περίπτωση που ισχύει αυτό το δημοσίευμα θα πρέπει να διευκρινίσω πως εγώ και η παρούσα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Εμείς ως διοίκηση έχουμε δεσμευτεί πως θα τηρούμε με ευλάβεια τις συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές μας και όλες οι οικονομικές κινήσεις θα γίνονται με διαφάνεια μέσω τραπεζικού λογαριασμού που δημιουργηθεί γι’ αυτόν και μόνο το λόγο. Επίσης θα πρέπει να τονίσω πως οι ποδοσφαιριστές στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα μπορούν να περάσουν και να πάρουν την ελευθέρα τους εφόσον το επιθυμούν. Εγώ και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου σεβόμαστε όσα πρόσφεραν οι παίκτες στην ομάδα, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε δύο παιδιά που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο του πρωταθλητή της Football League με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις