Καμπ μπάσκετ σαν …παραμύθι, για Βολιώτες μπασκετμπολίστες ( 64 photos)

Μια καταπληκτική εμπειρία βιώνουν Βολιώτες καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες που μετέχουν σε διεθνές καμπ μπάσκετ στην Oχρίδα. Οι νεαροί αθλητές έχουν τη δυνατότητα να μυούνται στα μυστικά του μπάσκετ από τον υπεύθυνο του καμπ γνωστό Βολιώτη προπονητή κ. Αντώνη Μυριτζή, καθώς και από τους ξένους προπονητές Δημήτρη Μανέφσκι και Ντούλη Αντονέφσκι οι οποίοι είναι γνωστοί από…

…τη θητεία τους σε ελληνικές ομάδες.
Τα παιδιά δουλεύουν εντατικά πρωί και απόγευμα πάνω στα βασικά του μπάσκετ, ενώ κάνουν εξαιρετικές εκδρομές στα αξιοθέατα της περιοχής, στην πόλη της Oχρίδας, καθώς και μπάνια στα νερά της λίμνης και στις υπερσύγχρονες πισίνες του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.
Από Ολυμπιακό συμμετέχουν οι: Βάλια Χούτα, Νικόλας Τσαπράζης, Δέσποινα Λιόλιου, Αλέξανδρος Αποστολάκης και Νικόλας Αποστολάκης.
Από τη Μεταμόρφωση οι: Βασίλης Καλατζής, Απόστολος Βούλγαρης και Τίμος Λαγάρας, και από τον Γ.Σ.Νίκαιας ο Παναγιώτης Ζιαβλιάκης.
Την ελληνική αποστολή συνοδεύουν επίσης οι δημοσιογράφοι Ελένη Παπαθανασίου και Ευθύμης Χούτας.
Σήμερα το απόγευμα οι αθλητές θα δώσουν φιλικό με ομάδα της περιοχής, ενώ αμέσως μετά την αυριανή προπόνηση θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για Βόλο και Λάρισα.
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες δηλώνουν γοητευμένοι από την εμπειρία που βιώνουν μέσα στη φύση και κάτω από άριστες συνθήκες, αφού εκτός των προπονήσεων έχουν τη δυνατότητα ν’ ανοίξουν τους ορίζοντες τους γνωρίζοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής.
Καμπ μπάσκετ …σαν παραμύθι λοιπόν για τους Θεσσαλούς αθλητές, σε μια αξέχαστη για όλους αθλητική περιπέτεια…
Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις