«Κλειδί» για τον Ολυμπιακό Β. η άμυνα

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται να είναι το αυριανό (18/12) του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, καθώς οι ομάδες που προπονεί ο Σταύρος Διαμαντόπουλου, προπονητής του Αιγινιακού, φημίζονται για το δυνατό και πειθαρχημένο παιχνίδι τους, καθώς και για την ανασταλτική τους λειτουργία. Η επίθεση της ομάδας της…

…Πιερίας έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ, από τα οποία τα τρία εντός έδρας, δείχνοντας αδυναμία στο σκοράρισμα. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση με 10 γκολ (μαζί με τη Ζάκυνθο), έχοντας πετύχει ένα γκολ λιγότερο από τη Λαμία και τον Ηρακλή, εντούτοις αμυντικά οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του ομίλου με 11 γκολ παθητικό και μόνο η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει δεχθεί 12.
Ο Γιώργος Κούτσης αυτό που επισημαίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού είναι πως θα πρέπει να φροντίσουν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους, τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και θα βρεθεί ο τρόπος η ομάδα να φτάσει στο γκολ που θα της δώσει και τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις