Συνεχίζει στον Ρήγα Φεραίο ο Γιάννης Βλιώρας

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Βλιώρα ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος.

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο αμυντικό Γιάννη Βλιώρα.

Ο 22χρονος Σεσκλιώτης αθλητής με τον “χρυσό” χαρακτήρα, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και συνέβαλε σημαντικά στην αμυντική σταθερότητα της ομάδας μας τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα και πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ακρόπολης Σέσκλου,της Δάφνης αλλά και της Κ19 του Ν.Π.Σ. Βόλου.

Η ταχύτητα, η προσήλωση στο στόχο, αλλά και η αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που τον καθιστούν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του προπονητή Λάκη Μπακάλη.

Στα αγωνιστικά του “ατού” είναι η αίσθηση αντίληψης του χώρου και η ικανότητα ανάγνωσης του παιχνιδιού, στοιχεία που εμπλουτίζουν σημαντικά την αμυντική μας γραμμή.

Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση των στόχων μας για την σεζόν που έρχεται και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με πάθος, δυναμισμό και αθλητικό ήθος.

Γιάννη, μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και θα κατακτήσουμε τους κοινούς μας στόχους!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις