Μαρτσούκος: «Βουλώσαμε στόματα, έφυγε η ρετσινιά των στημένων»

Ανήμερα της κλήρωσης ο διαχωρισμός των ομίλων σύμφωνα με τον Πέτρο Μαρτσούκο. Για ποιον πρόεδρο είπε ότι πήγε να του βάλει τρικλοποδιά.

Την απαίτηση να ανοίξει η πόρτα της ΕΡΤ εξέφρασε ο Πέτρος Μαρτσούκος. Ο πρόεδρος της Super League 2 μίλησε στο Formedia Radio 99,8 και αναφέρθηκε στις αποφάσεις του ΔΣ της Τετάρτης (10/07). Δήλωσε, λοιπόν, ότι «κλείσαμε το στόμα του Ζούλα», ενώ παρότι μίλησε για ομοψυχία, επεσήμανε ότι «κάποιος πήγε να μου βάλει τρικλοποδιά», χωρίς να κατονομάσει τον Αντώνη Ροκάκη των Χανίων.

Για τον διαχωρισμό των ομίλων είπε:

«Οι όμιλοι θα αποφασιστούν αρχές Σεπτεμβρίου, στο ΔΣ της κλήρωσης. Μακάρι να εμφανιστεί ομάδα που θα ζητήσει να συμμετάσχει για να αποφύγουμε ψηφοφορίες και κληρώσεις. Αν το ζητήσει κάποια ομάδα, λογικό είναι το αίτημα να γίνει αποδεκτό. Αθηναϊκή ομάδα δεν μπορεί να πάει, εκτός αν είναι η μοναδική υποψήφια».

Για τα έσοδα από το Στοίχημα και το τηλεοπτικό ανέφερε:

«Περιμένουμε προτάσεις από παρόχους και θέλουμε ν’ αυξήσουμε τα έσοδα από τη φορολογία του Στοιχήματος. Σε μια νύχτα ο Αυγενάκης μας πήγε από το 17% στο 5%. Ευχαριστώ τους κ.κ. Βρούτση, Μαυρωτά με τους οποίους έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Έχουμε στείλει και στην ΕΡΤ χαρτί ότι θέλουμε να δώσουμε εκεί τα δικαιώματα. Κλείσαμε το στόμα του Ζούλα που δεν δεχόταν να μας ανοίξει την πόρτα για τα στημένα. Φέτος αποδείξαμε ότι ούτε φακέλους έχουμε, ούτε στημένα.

Θα περιμένουμε τις κινήσεις του. Θα κοινοποιήσουμε την επιστολή και στο γραφείο του Πρωθυπουργού και στον πολιτικό προϊστάμενο του κυρίου Ζούλα, Παύλο Μαρινάκη. Για ποιους στοιχηματζήδες μιλάμε; Έχει αποδειχτεί κάτι από πέρυσι; Έφυγε η ρετσινιά από το πρωτάθλημα και το αποδείξαμε. Χωρίς πολλά έσοδα και με μικρό συμβόλαιο είχαμε ένα άψογο πρωτάθλημα. Αν η ΕΡΤ δεν έδινε συμβόλαιο σε άλλα αθλήματα δεν θα πηγαίναμε, όμως από τη στιγμή που έχει την πολιτική αυτή, πρέπει να κάνει συμβόλαιο και στη SL2. Οι αρμόδιοι πρέπει να έχουν ανοικτές πόρτες. Δεν είναι η ΕΡΤ Ζούλας Α.Ε.

Θα έχουμε εξελίξεις πριν τις 15 Αυγούστου, γι’ αυτό βάλαμε συμβούλιο αρχές Αυγούστου. Τηλεοπτικό συμβόλαιο θα έχουμε σίγουρα. Το θέμα είναι να μας ικανοποιεί το ποσό. Πέρυσι βγήκαμε για πρώτη φορά στην ελεύθερη αγορά και πήραμε 30.000 ευρώ στα μισά του πρωταθλήματος. Πλην της ΕΡΤ υπάρχει ενδιαφέρον από ένα ακόμα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Το μόνο αγκάθι είναι το τηλεοπτικό».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Προς τιμήν τους οι πρόεδροι, παρότι πήγε να μπει τρικλοποδιά από κάποιον, να ξεκινήσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου. Εγώ είπα να αρχίσουμε 15-22 και το 99% είπε να ξεκινήσουμε 29/09. Γι’ αυτό το πήγαμε στις 22».

Για το σύστημα διεξαγωγής:

«Το κατάλαβαν οι πρόεδροι ότι ήταν πετυχημένο το σύστημα με τους μισούς βαθμούς και είπαν ότι πρέπει να γίνει έτσι και φέτος».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις