Έκλεισε Πίκολο η Λαμία

Έναν έμπειρο αμυντικό προσθέτει στο δυναμικό της η Λαμία. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Μάρτσιο Πίκολο Ζοζέ Φερέιρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έχει κλείσει με τους Φθιώτες. Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Καλλιθέας αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια…

…στην ομάδα του «Ελ Πάσο», ωστόσο πέρσι όχι μόνο δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά του, αλλά παραγκωνίστηκε από τον Ιανουάριο, αφού κρίθηκε από τους διοικούντες ως ένας από τους «υπεύθυνους» της εντός έδρας ήττας από τον Πανελευσινιακό!
Πέρα από τον Πίκολο, η Λαμία έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην γκολκίπερ της Καλλονής Κώστα Δαύκο, ο οποίος πέρσι υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας της Λέσβου σε 17 ματς της Σούπερ Λίγκας.
Πάντως, οι «κυανόλευκοι» δεν θα σταματήσουν εκεί και αναμένεται να προχωρήσουν σε πέντε ακόμα μεταγραφές μέσα στις επόμενες ημέρες.
* Ο Γιώργος Τσιάνος είναι η επιλογή του κόουτς της Λαμίας Μπάμπη Τεννέ για τη θέση του προπονητή των τερματοφυλάκων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiaole, μετά το τέλος της επιτυχημένης συνεργασίας των «κυανόλευκων» με τον Γιάννη Ζαλαώρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις