Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης ο Τσιάρας

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Αντώνης Τσιάρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της ομάδας. Ο 23χρονος μέσος ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν αρχικά στον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνεχεία στον Πανθρακικό, είχε έρθει σε συμφωνία με τους «κυανόλευκους», προκειμένου να συνεχίσει σ΄αυτούς την καριέρα του.

 
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, απέμεναν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της απόκτησης του, κάτι το οποίο κι έγινε σήμερα με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.
 
Παράλληλα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», σ΄άλλη ανακοίνωση της, έκανε γνωστά και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια τα οποία θα είναι με Βέροια, Αγροτικό Αστέρα και Αιγινιακό στις 3, 7 και 14 Αυγούστου αντίστοιχα.
 
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
 
«Στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης προστέθηκε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας μας θα φορά ο Αντώνης Τσιάρας. Γεννημένος στις 7/9/1993, αγωνίζεται ως μέσος, προέρχεται από τον Πανθρακικό ενώ έχει ακόμα αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Άρη, Ξάνθη και Λάρισα.
 
Οριστικοποιήθηκαν τρεις φιλικοί αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 31 Ιουλίου, στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, στις 7 Αυγούστου, στη Νάουσα τον Αγροτικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου τον Αιγινιακό σε γήπεδο, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις