Ν. Τσεκούρας: Συναισθήματα χαράς και ελπίδας

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας στην ομιλία του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού στην εκδήλωση της παρουσίασης της φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας, τόνισε στη μεγάλη συμβολή του δικηγόρου Αργύρη Λίβα στο να ξαναπαίξει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα με ευνοϊκές συνθήκες. Έστειλε μήνυμα σε όσους…

…προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις, χρησιμοποιώντας ως μέσον τον Ολυμπιακό Βόλου, να αφήσουν την ομάδα μακριά από τις αντιπαραθέσεις τους. Ευχήθηκε δε, το 2017, στα 80 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου, η ομάδα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Νίκος Τσεκούρας:
«Για όλους εμάς που έχουμε την τιμή να διοικούμε αυτό τον μεγάλο σύλλογο η σημερινή μέρα μας δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ελπίδας.
Χαράς γιατί η προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα απέδωσε καρπούς και ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ευνοϊκές συνθήκες, που θα του επιτρέψουν σύντομα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Και ελπίδας, ότι από σήμερα οι άνθρωποι αυτοί που μπήκαν μπροστά στην δύσκολη αυτή στιγμή, σεβόμενοι την ιστορία και το μέγεθος αυτής της ομάδος, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, ώστε να ξαναδούμε έναν Ολυμπιακό Βόλου υγιή, χτισμένο σε στέρεες βάσεις και υποδομές, ώστε να μην επαναληφτούν τα λάθη του παρελθόντος.
Για να μπορέσουμε όμως να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Βόλου να πρωταγωνιστεί χρειάστηκε η βοήθεια ενός ανθρώπου, του Αργύρη Λίβα, του δικηγόρου που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε το δύσκολο έργο να ξαναπαίξει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα με ευνοϊκές συνθήκες.
Η βοήθεια του και η συμβολή του είναι ανεκτίμητη, και γι αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Χρειάζεται όμως και η βοήθεια όλων μας, από τον γονιό που θα φέρει το παιδί του στα τμήματα υποδομής, τον απλό φίλαθλο που θα αγοράσει ένα εισιτήριο, έως και τον επιχειρηματία που θα προβάλλει την επιχείρηση του μέσω του Oλυμπιακού Bόλου.
Χρειάζεται όλοι εμείς να βοηθήσουμε αυτή την νέα προσπάθεια να αφήσουμε την στείρα κριτική με το πρώτο κακό αποτέλεσμα, να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι στα δύσκολα και όχι μόνο στις χαρές.
Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η πρόθεση ενός μόνο ανθρώπου που έχει την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσει τον σύλλογο εκτός του ότι είναι δύσκολο να βρεθεί στην σημερινή οικονομική κατάσταση τις περισσότερες φορές μετά την αποχώρηση του δημιουργούνται προβλήματα που σημαδεύουν για πολλά χρόνια τους συλλόγους και δεν τους αφήνουν να ανασάνουν.
Η οργάνωση η υπομονή και επιμονή στους στόχους το όραμα η συλλογικότητα η μεθοδική δουλειά η σύμπνοια μεταξύ μας και η αγάπη θα δημιουργήσουν το κατάλληλο κλήμα ώστε να δούμε σύντομα έναν ολυμπιακό βόλου που θα τον χαιρόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπάμε και θα τον ζηλεύουν οι αντίπαλοι του.
Ο Ολυμπιακός Βόλου συμπληρώνει 80 χρόνια παρουσίας στην αθλητική και κοινωνική ζωή της Πόλης μας.
Έθρεψε και θρέφει γενιές και γενιές νέων παιδιών που δεν έγιναν μόνο μεγάλοι αθλητές που τίμησαν τον σύλλογο σε όλη την Ελλάδα αλλά έγιναν και καταξιωμένοι επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος είναι συνδεδεμένος με την κουλτούρα και την ιστορία αυτής της πόλης γι’ αυτό έζησε ζει και θα ζει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς έχει.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ασπίδα τον κόσμο του, τους απλούς και υγιείς φιλάθλους του, που δεν τον άφησαν ποτέ, όπου και αν έπαιζε, σε όποια κατηγορία και αν ήταν.
Για τα 80 χρόνια ύπαρξης του Ολυμπιακού Βόλου έχουμε προτείνει την σύσταση τιμητικής επιτροπής που θα προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις για όλα τα αθλήματα που διατηρούμε και για όλο το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017 όπου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις, χρησιμοποιώντας ως μέσον τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αφήστε κύριοι τον Ολυμπιακό μακριά από τις αντιπαραθέσεις σας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου έχει ισχυρή, αυτόνομη διοίκηση, δεν έχει ανάγκη από συμβουλάτορες και δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει κουμάντο από τα παρασκήνια.
Πληρώσαμε ακριβά τις κατά καιρούς πολιτικές φιλοδοξίες και προσωπικές αντιπαραθέσεις, είμαστε μακριά και πέρα από πρόσωπα, κόμματα και πολιτικούς.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να συνεργάζεται και να έχει καλές σχέσεις με όλους, αλλά δεν πρέπει ποτέ να αφήσει σε κάποιους να χρησιμοποιούν την δυναμική του για προσωπικές φιλοδοξίες.
Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την βοήθεια και την συμπαράσταση σας, να σας καλέσω να στηρίξετε αυτή την νέα προσπάθεια αναγέννησης του ολυμπιακού να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Καλωσορίζουμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε βέβαιοι ότι έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται και θα κάνουν τα πάντα για να μας δώσουν πολλές χαρές και την άνοδο το καλοκαίρι του 2017 στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις