Επιτυχίες της Νίκης στο Πανελλήνιο της Καβάλας

Ακόμη μία καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο παλμαρέ του το τμήμα Στίβου της Νίκης, με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α’ που διεξήχθη στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του τμήματος Στίβου της Νίκης:

“Μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση έκανε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α’ που διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας στις 2-3/7/2016. Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν πέντε αθλητές/τριες οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα πήγαν περήφημα.

Συγκεκριμένα: ο αθλητής μας Γκαράς Χρήστος κατέκτησε την 2η θέση στα 300μ. εμπόδια με χρόνο 42”75 και χάνοντας κυριολεκτικά την πρώτη θέση πάνω στο νήμα. Η Κόκκαλη Κατερίνα πήρε την 7η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5.10cm, η Σταματίου Μαρία την 10η θέση στα 80μ. με επίδοση 11”08, η Αλεξανδρίδου Δήμητρα την 13η θέση στα 2000μ. με επίδοση 8’02”27 και η Φιλατζικιώτη Ξανθίππη την 15η θέση στα 2000μ. με επίδοση 8’22”26.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Βλαχάβας Αποστόλης και Κολλυμένου Βάσω, καθώς επίσης και οι γονείς -φίλοι κ.Μπατζανός Δημήτρης και κ.Σταματίου Στέλιος. Να σημειωθεί ότι το ίδιο σαβ/κο ο προπονητής μας Παρασκευόπουλος Παύλος συνόδευε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων -Κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξαγόταν στο Κρουσεβατς της Σερβἰας στο οποίο συμμετείχαν και οι αθλήτριες του συλλόγου μας Φλώρου Έφη στα 3000μ. και Τσουκαλά Δήμητρα στα 100μ. και δεν μπορούσε να παρευρίσκεται κοντά μας!

Ήταν ένα από τα πιο γεμάτα σαββατοκύριακα μας, αλλά και με πολλές επιτυχίες!”

Η σχετική δημοσίευση με τις φωτογραφίες από τους αγώνες στην Καβάλα:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις