Τρεις ανανεώσεις στον Τηλυκράτη

Για ακόμη μία σεζόν, ο παίκτης που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Τηλυκράτη Λευκάδας θα είναι ο Ανδρέας Κτενάς, ο αρχηγός του ο οποίος -όπως ανακοινώθηκε- ανανέωσε τη συνεργασία του. Ο Ανδρέας Κτενάς έχει συνδέσει το όνομά του με το σύλλογο καθώς με την φανέλα του Τηλυκράτη πανηγύρισε δυο φορές…

την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κτενά. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ανανέωσαν και οι Ιασωνίδης, Περιστέρης
Ανανεώσεων συνέχεια στον Τηλυκράτη, καθώς όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τους Κώστα Ιασωνίδη και Θοδωρη Περιστέρη, οι οποίοι παραμένουν κάτοικοι Λευκάδας. Η ανακοίνωση για τον Ιασωνίδη: «Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ιασωνίδη. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».
Η ανακοίνωση για τον Περιστέρη: «Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Περιστέρη. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις