Σημαντικές συμφωνίες με χορηγούς

Σημαντική συμφωνία με εταιρία αθλητικών ειδών έκλεισε ο κ. Τζήμας για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Πρόκειται για την LEGEA η οποία όχι μόνο θα αναλάβει να «ντύσει» τα τμήματα της Νίκης αλλά θα «σπονσοράρει» τον Σύλλογο μέσω χορηγίας.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η Νίκη έχει διπλό κέρδος καθώς από τη μία δεν θα ξοδέψει χρήματα για τον αθλητικό ρουχισμό και από την άλλη θα βάλει στο ταμείο της κι ένα σημαντικό ποσό μέσω της χορηγικής συμφωνίας με την ιταλική εταιρία αθλητικών ειδών.

Ήδη ο κ. Τζήμας έχει κλείσει πέντε μεγάλους χορηγούς για όλα τα τμήματα του Συλλόγου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία τράπεζα και τέσσερις ασφαλιστικές εταιρίες. Αυτές οι χορηγίες θα έρθουν να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα συμφωνία με την διαφημιστική εταιρία «Step by Step Sports Advertising» από την οποία έχει ήδη εισπραχθεί προκαταβολή.

Στο πλαίσιο επίσης της προβολής ανήκει και η απόφαση για έκδοση ενός μηνιαίου περιοδικού με όλα τα νέα των τμημάτων του Συλλόγου του οποίου τα έσοδα θα κατανέμονται εξίσου για τις ανάγκες των τμημάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις