Αναφορά στην Εισαγγελία ο Πάτσης για Μπέο

Δημοσίευμα του gazzetta.gr αναφέρει ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης προχώρησε σε αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κατά του Αχιλλέα Μπέου, καταγγέλοντας τον εν αργία Δήμαρχο του Βόλου ότι του πρότεινε να στήσουν αγώνα. Στην ανάρτηση δημοσιεύεται ο διάλογος του Κυριάκου Θωμαΐδη με τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΙ”, ενώ υπάρχει και απόσπασμα της αναφοράς του κ. Πάτση στην Εισαγγελία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης προχώρησε σε αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κατά του Αχιλλέα Μπέου, καταγγέλοντας τον εν αργία Δήμαρχο του Βόλου ότι του πρότεινε να στήσουν αγώνα.
Ο σχετικός διάλογος στην εκπομπή “Δίκη” έχει ως εξής:
Κυριάκος Θωμαΐδης: Ότι του προτείνατε να στήσετε ματς.
Αχιλλέας Μπέος: – Όχι, ο κ. Πάτσης σας είπε ότι του πρότεινα να χάσει η ομάδα του.
Κ.Θ.: – Να χάσει η ομάδα του, να στήσετε ματς.
Α.Μ.: – Ωραία. Άλλο να στήσεις άλλο να χάνεις. Έχει διαφορά.
Κ.Θ.: – Ε να στήσετε το παιχνίδι, άμα χάσετε τι κάνει..».

Από τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Αχιλλέας Μπέος ζητά από τη Νίκη Βόλου να χάσει.
«Αν αυτό το εγχείρημα που έχει γίνει με τα 35-40 άτομα που δεσμευτήκαμε, μαζί και εγώ, ότι θα στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του. «Και προκύπτει εύλογα το ερώτημα, υπό ποια ιδιότητα ο Αχιλλέας Μπέος προβαίνει στις ανωτέρω ενέργειες; Με ποια ιδιότητα χρηματοδοτεί μία ΠΑΕ, προσκαλεί χρηματοδότες, διαπραγματεύεται τα οικονομικά της με επιχειρηματίες και απευθύνεται στους φιλάθλους της υποδεικνύοντας τους τι πρέπει να κάνουν», σημειώνει στην αναφορά του ο Α. Πάτσης.

Αυτό, αποτελεί συνέχεια του καβγά που είχαν οι δύο άντρες στην εκπομπή «Δίκη», όπου και εκεί ο Πάτσης κατηγορούσε τον Μπέο ότι του ζήτησε να χάσει η ομάδα του.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις