Τζαναβάρας: «Ήρθαμε με χρήματα που μάζεψε ο κόσμος»

Σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας διέκρινε και στον αγώνα με την Βέροια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, συμπληρώνοντας πως με μία μικρή ενίσχυση τον Ιανουάριο θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Για το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τόνισε πως η καθημερινότητα έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς ακόμη και το ταξίδι στη Βέροια χρηματοδοτήθηκε από φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαναβάρα:

«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς και ισορροπία στις γραμμές της. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους αλλά σε μια φάση η Βέροια μας βρήκε ψηλά και πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη ανεβήκαμε πιο ψηλά, ρισκάραμε περισσότερο στο τέλος και δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι παρά τα προβλήματα μπαίνουν και προσπαθούν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα ήρθαμε με χρήματα που μάζεψε ο κόσμος για το ταξίδι και το φαγητό των παικτών».

Για την επόμενη μέρα: «Όπως είχα δηλώσει και πριν λίγες μέρες, θα παραμείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Βελτιωθήκαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό και με μια μικρή ενίσχυση θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Η καθημερινότητά μας όμως έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πολύ σοβαρό».