Στοίχημα: Επιλογές από Πολωνία και Δανία

Δύο παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής. Αμφότερα, μάλιστα, από πρωταθλήματα τα οποία κάνουν πρεμιέρα σήμερα, αυτά της Πολωνίας και της Δανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Με τα γκολ στην Πολωνία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Σλασκ Βρότσλαβ – Λεχ Πόζναν, στον οποίο θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.95. Σε ρηχά νερά κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν η Σλασκ, που κατάφερε στο τέλος να εξασφαλίσει άνετα τη σωτηρία της. Ζητούμενο για φέτος το κάτι παραπάνω σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν αποτελεί την ομάδα φόβητρο, σίγουρα όμως δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Στον πάγκο της παραμένει ο τεχνικός Ρούμακ, ενώ οι αναντικατάστατοι Μερβό και Μοριόκα παρέμειναν στο ρόστερ της. Προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης δεν υπάρχουν, με τη Σλασκ να ψάχνει ένα θετικό ξεκίνημα. Να επιδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο με στόχο μια καλύτερη πορεία θέλει η Λεχ Πόζναν, από την πλευρά της, που ψάχνει σήμερα ξεκίνημα με το δεξί. Απογοήτευσε στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν με τις εμφανίσεις της, ενώ περιορίστηκε στην κατάληψη της 7ης θέσης. Δεν μπόρεσε να σώσει τη χρονιά ούτε μέσω του Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στον τελικό με 0-1 από τη Λέγκια (0-1). Η φετινή σεζόν, ωστόσο, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λεχ Πόζναν που κατάφερε να διαλύσει με 1-4 της Λέγκια στο Σούπερ Καπ Πολωνίας. Έχει τη ψυχολογία στα ύψη, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και στα φιλικά προετοιμασίας της, όπου επικράτησε των Άρκα (1-0) και Ζαγκλέμπιε (3-0). Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι και θα πάμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προβάδισμα η Νόρντζελαντ

Ολοκληρώνουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.51 στην αναμέτρηση Βίμποργκ – Νόρντζελαντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αρκετά προβληματική ήταν η προετοιμασία της Βίμποργκ, τόσο από αγωνιστικής άποψης, όσο και από άποψη υγείας των παικτών, με αρκετούς από αυτούς να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και να μην μπορούν να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Βίμποργκ έδωσε τρία φιλικά, ηττήθηκε σε όλα σημειώνοντας μόλις ένα τέρμα και γενικώς έδειξε να έχει θέματα σε όλες τις γραμμές. Την περσινή χρονιά η ομάδα έφτασε με άνεση στη σωτηρία που ήταν και ο βασικός της στόχος και φέτος ξεκινάει με τις ίδιες βλέψεις και τους ίδιους στόχους. Στον αντίποδα, δύο νίκες και δυο ήττες ήταν ο απολογισμός της Νόρντζελαντ στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετά δυνατές ομάδες, όπως για παράδειγμα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, από την οποία ηττήθηκε με 1-3 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Την περσινή σεζόν η Νόρντζελαντ τερμάτισε στην 9η θέση με δυο βαθμούς διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο και τη φετινή σεζόν ο στόχος της παραμονής είναι και πάλι σε πρώτο πλάνο. Κόντρα στη Βίμποργκ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεκινήσουν θετικά, και στο συγκεκριμένο γήπεδο δείχνουν να τα καταφέρνουν περίφημα, καθώς φεύγουν αήττητοι τη τελευταία δεκαετία, έχοντας ρεκόρ 0-1-4.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις