«Μπαμ» με Μαυρίδη ο Ηρακλής B.

Η απόκτηση του Κώστα Λιάρου είναι μόνο η αρχή στον Ηρακλή Βόλου. Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου κινούνται μεθοδικά για την περαιτέρω ενίσχυση των πρωταθλητών και χθες έφτασαν σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ της κατηγορίας. Ο λόγος για τον Σάββα Μαυρίδη, που τα τελευταία χρόνια προσέφερε…

…πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα της Α.Ε. Διμηνίου.
Πάντως, οι «κυανόλευκοι» δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε συζητήσεις και με σέντερ φορ με θητεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στον Ηρακλή δεν κρύβουν και την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη στην πορεία για την κατάκτηση της Α’ ΕΠΣΘ, φέτος θα συνεχίσουν σε ομάδες της Γ’ Εθνικής. Ως γνωστόν ο αμυντικός Ζαρίφης υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου. Για τον σέντερ φορ Τσελεπή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του Ρήγα Φεραίου, ενώ ο τερματοφύλακας Πολυμέρου εξετάζει προτάσεις ομάδων εκτός Βόλου.
Μέχρι την 1η Αυγούστου που θα αρχίσει η προετοιμασία, ο νέος τεχνικός Κώστας Μπαντάς θα έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Στο μεταξύ, από τη διοίκηση του Ηρακλή εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους όσοι αποχώρησαν από την ομάδα για την προσφορά τους σε αυτή. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Ηρακλή θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Φασουράκη και τον συνεργάτη του Βαγγέλη Τσουκάλη, καθώς και τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν (Τσουκάλης, Θάνος, Νούσιας, Ζαρίφης, Βουρδάκης) για την συνεισφορά τους στην κατάκτηση του τίτλου της περιόδου 2015-16, αλλά και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες».
* Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Βόλου. Αυτές γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο στο «Βασδέκειο» Αθλητικό Κέντρο τις ώρες 17.00-19.00 και αφορούν παιδιά που γεννήθηκαν από το 2003 έως το 2010. Υπεύθυνος για τις εγγραφές είναι ο κ. Νίκος Τζιόλας με τηλέφωνο επικοινωνίας το 6973459654. Οι προπονήσεις για τους «πιτσιρικάδες» θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις