Μαζί προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν Εργοτέλης και Ολυμπιακός Β.

Από 31 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου ο Εργοτέλης θα «χτίζεται» στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας. Μάλιστα στο ίδιο μέρος θα γίνει, ως γνωστόν, και η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου (4/8 έως 14/8) και δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες, οι οποίες διατηρούν άριστες σχέσεις, καθώς από κοινού έδωσαν μάχη για να αγωνιστούν…

…στην Γ’ Εθνική χωρίς επιπτώσεις, να δώσουν φιλικό παιχνίδι. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Εργοτέλη θα διαμείνει και η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου.
Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου: :
«Συνεχίζονται εντατικά οι ενέργειες της διοίκησης του Συλλόγου για το «χτίσιμο» του νέου Εργοτέλη σε επαγγελματικά πρότυπα, τόσο σε αγωνιστικό όσο κι οργανωτικό επίπεδο, με τελικό στόχο την επιστροφή κι εδραίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Super League.
Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας από 31 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου.
Το παραδοσιακό αυτό χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Lithos Hotel Spa και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο-προπονητήριο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις