Κ. Οικονόμου: Ο Ολυμπιακός Β. δεν είναι ομάδα Γ’ Εθνικής

Ο Κώστας Οικονόμου είπε «όχι» στη πρόταση του Αιγινιακού για ανανέωση της συνεργασίας, άφησε το πρωτάθλημα της Football League και ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του στην προσπάθεια που θα γίνει για να επιστρέψει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο έμπειρος Βολιώτης μέσος…

…με δηλώσεις του στο goalost.gr εξήγησε το λόγο που τον έκανε να επιλέξει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Βλέπω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που με έκανε να μην δεχθώ την πρόταση του Αιγινιακού για ανανέωση της συνεργασίας και να έρθω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συμβάλω και εγώ από τη μεριά μου, στο να ανέβει η ομάδα στη Football League, καθώς η θέση του Ολυμπιακού είναι στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.
Έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις από πλευράς διοίκησης, έχουν έρθει στην ομάδα αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, με εμπειρία, οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά, πιστεύω, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Η Γ’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, υπάρχουν ιδιαιτερότητες, οι γηπεδικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, σε πολλά γήπεδα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω, ωστόσο, πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει την άνοδο.
Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του Ολυμπιακού, να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται και εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τον χαροποιήσουμε και να δει και πάλι την ομάδα να παίζει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις