Επίσημα «σταχυοφόροι» Μπουτζίκος, Γκότοβος, Γκέσιος

Παίκτες του Αγροτικού Αστέρα είναι με κάθε επισημότητα οι Νίκος Μπουτζίκος, Βαγγέλης Γκότοβος και Γιάννης Γκέσιος. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Ευόσμου στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Μπουτζίκου.

Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Απόλλων Σμύρνης ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας και Παναιγιάλειο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκότοβου.

Ο γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1986 αμυντικός, Βαγγέλης Γκότοβος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Χανιά, Απόλλωνα Σμύρνης και Νέστο Χρυσούπολης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιου. Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1988 στην Έδεσσα και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιζε στον ΑΟ Χανιά ενώ στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό των ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Επανομή, Άρη, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανελευσινιακό.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις