Ενίσχυση με Μπέκα η Θήβα

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Θήβας, που ανακοίνωσε τον Ρόβινσον Μπέκα. Ο 25χρονος μέσος ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Football League με Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Θρασύβουλο και Δόξα Δράμας, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο των «κοκκινόμαυρων» Θανάση Βυλλιώτη, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο ένα χρόνο στους νεοφώτιστους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο μέσο Ρόβινσον Μπέκα. Ο Ρόβινσον έχει πάνω από 70 συμμετοχές στην FOOTBALL LEAGUE με τις ομάδες των Γιαννιτσών, Θρασύβουλου, Επανομής, Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Ιεράπετρας. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Λεβαδειακό Κ20 ενώ πέρσυ φόρεσε την φανέλα του Αμβρυσσέα Διστόμου.
Ρόβι καλωσόρισες στην οικογενεία του ΑΟ ΘΗΒΑ!»

Ανανεώσεις:
Στον ΑΟ Θήβα έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής οι: Γιώργος Φαλαγγίτης (τερματοφύλακας), Νίκος Ευθυμίου (αμυντικός), Νίκος Ευσταθίου (αμυντικός), Τάσος Ελέζι (αμυντικός), Τάσος Χατζηλάμπρου (αμυντικός), Κωνσταντίνος Βαρθαλάμης (αμυντικός), Κώστας Κοτώρος (μέσος), Γιάννης Γκαράνης (μέσος), Σωτήρης Παναούλης (μέσος), Αχιλλέας Κατσογιάννης (επιθετικός) και Βασίλης Τσομπάνης (επιθετικός).

Μεταγραφές:
Κωνσταντίνος Δέδες (23χρονος αμυντικός χαφ)
Νίκος Γκίκας (19χρονος μπακ)
Σπύρος Κουτσούμπας (24χρονος δεξί μπακ)
Κώστας Μαλισσόβας (23χρονος επιθετικός)
Γιώργος Μόνος (27χρονος τερματοφύλακας)
Παναγιώτης Στυλιανού (17χρονος μεσοεπιθετικός)
Ιάσονας Ξάνθος (17χρονος τερματοφύλακας)
Βασίλης Μεταξούλης (21χρονος μεσοεπιθετικός)
Ρόβινσον Μπέκα (25χρονος μέσος)

Η προετοιμασία για τον ΑΟ Θήβα ξεκινάει στις 25 Ιουλίου ενώ η ομάδα έχει κλείσει πέντε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Αναλυτικά:

6/8 Ηρακλής Ψαχνών-Α.Ο. ΘΗΒΑ
13/8 Α.Ο. ΘΗΒΑ-Ατρόμητος Αθηνών Κ20
20/8 Α.Ο. ΘΗΒΑ- Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος
24/8 Α.Ο. Νέας Αρτάκης-Α.Ο. ΘΗΒΑ
31/8 Α.Ο. ΘΗΒΑ-Ιωνικός Νικαίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις