Σούπερ Εθνική! Κατέκτησε τον τίτλο στο Μπορ επί της Σερβίας!

Μεγάλη, τεράστια, σπουδαίας σημασίας νίκη έστω και σε φιλικό αγώνα πέτυχε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών απέναντι στη Σερβία και μάλιστα μέσα στο σπίτι της με σκορ 15-14 στα πέναλτι (9-9 κανονική διάρκεια). Με αυτό τον τρόπο κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνές τουρνουά του Μπορ.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου έκανε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, όμως με μια εκπληκτική δεύτερη περίοδο κατάφερε να φτάσει πρηγούμενη στο σκορ με 5-4.

Στη συνέχεια διεύρυνε τη διαφορά της στα δύο γκολ (5-7, 6-8 και 7-9) για να μειώσουν οι Σέρβοι τρία λεπτά πριν τη λήξη σε 8-9. Περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα οι Σέρβοι ισοφάρισαν, στέλνοντας το παιχνίδι στη διακικασία των πέναλτι.

Εκεί οι Έλληνες διεθνείς στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν τεράστιας σημασίας νίκη κυρίως για την ψυχολογία τους ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 14-15 (4-1, 0-4, 2-2, 3-2, ΠΕΝ. 5-6)

ΣΕΡΒΙΑ: Πιέτλοβοτς, Μάντιτς 3, Γκόκιτς, Ραντιέλοβιτς, Τσουκ 2, Πιέτλοβιτς, Νίκιτς, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς,
Μίτροβιτς 1, Ριστιτσεβιτς, ράσοβιτς 1
ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος, Ποντικέας , Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Γαλανόπουλος, Σολανάκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις