Συνέχεια στο πλάνο με Δημολιό η Νίκη

Σταθερά στο πλάνο που έχει χαράξει το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, κινείται η Νίκη Βόλου, η οποία ανακοίνωσε ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πολλές παρουσίες όμως στην Γ’ ΕΘνική. Πρόκειται για τον 21χρονο Δημήτρη Δημολιό, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την Σπάρτη, έχοντας 24 συμμετοχές. Πριν την Σπάρτη, ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας είχε μία γεμάτη (30 συμ.) χρονιά με τα χρώματα του Δωτιέα Αγιάς, ενώ ένα χρόνο πριν είχε χριστεί επαγγελματίας με την ομάδα του Τυρνάβου στη Football League.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της, κ. Τζήμας, ανακοινώνουν την απόκτηση του Δημήτρη Δημολιού.

Ο Δημήτρης Δημολιός είναι 21 ετών, καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και αγωνίζονταν στην πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Σπάρτη, με την οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας, πριν στεφθεί πρωταθλητής με τα χρώματα της Σπάρτης, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, έχοντας γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές. Στα 19 του έγινε επαγγελματίας και πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Football League με την ομάδα του Τυρνάβου.

Η Νίκη Βόλου τον καλωσορίζει στην κυανόλευκη οικογένεια.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις