Φύσηξε αέρας ανόδου στην «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Με σύμμαχο τον κόσμο και την ελπίδα για ένα καινούριο ξεκίνημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα, 18/07) λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν έδωσαν μικρά παιδιά των ακαδημιών, σχηματίζοντας τη λέξη «Επιστρέψαμε».



Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Στην αρχή τελέστηκε τρισάγιο από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο στη μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου, ενώ ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του νέου Ολυμπιακού Βόλου από τους Γιώργο Μυρισκλάβο (αθλητικός συντάκτης) και Αποστόλη Καψιώτη (αθλητικογράφος) . Το ρόστερ της ερυθρόλευκης ομάδας αποτελείται ανά θέση από τους:
Τερματοφύλακες: Σάκη Κατσούλη, Κώστα Παλιούρα και Νίκο Μπουργάνη.
Αμυντικούς: Βαγγέλη Στουρνάρα, Θανάση Τέλλο, Παναγιώτη Ζώνα, Βασίλη Ζαρίφη, Δημήτρη Στασινόπουλο, Δήμο Κόκα και Βαγγέλη Αγγελή.
Μέσους: Άγγελο Κολημήτρα, Ηλία Σταύρου, Φαμπρίτσιο Πότσι, Κώστα Οικονόμου και Φιλίπε Ντα Κόστα.
Επιθετικούς: Κώστα Φλίγκο, Ιβάν Ναστέφσκι, Αλέξανδρο Αναστασίου και Γιάννη Δωματά.

Αντίθετα το τεχνικό επιτελείο του νέου Ολυμπιακού απαρτίζουν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας, με βοηθό, τον Κώστα Μπράτσο, ενώ γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων είναι αντίστοιχα οι Χρήστος Παπαϊωάννου και Παναγιώτης Νάσσης.

Έπειτα, ο κ. Ιγνάτιος πήρε το λόγο και τόνισε πως «θα πέσει νέος άνεμος στην ομάδα», με τη βουλευτή Μαγνησίας, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη να εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, να παροτρείνει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Φίλιπε Ντα Κόστα, επεσήμανε πως για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει, όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό την επίβλεψη των μελών του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

*θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του Goalpost.gr από την «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις