«Κουτσή» πρεμιέρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν της πρέπει της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αυτή η εικόνα… Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης, όντας ανίδεοι για το μέγεθος της ομάδας που κατέχουν, του συμπεριφέρονται σαν σε κάτι συνοικιακά σωματεία της σειράς… Και όλα αυτά ισχύουν πέρα έως πέρα για την πρεμιέρα των «κυανόλευκων» για τη σεζόν 2016-17 το απόγευμα…

…της Δευτέρας (18/7), η οποία ήταν «κουτσή» και… πληγωμένη, κυρίως εξαιτίας των επιλογών της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.
Σε ένα ξεκίνημα που θα μπορούσε να αποτελεί φάρο ελπίδας για καλύτερες ημέρες, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης επέλεξε να προβληματίσει, στενοχωρήσει, απογοητεύσει και να διαιρέσει τους πιστούς φίλους της ιστορικής ομάδας με τη μονομερή απόφαση η πρώτη προπόνηση να διεξαχθεί αντί στη Ριζούπολη στα Άνω Λιόσια!
Έτσι, καταγράφηκε το πρωτόγνωρο στα χρονικά φαινόμενο να γίνουν δύο… «πρώτες». Μία στη φυσική έδρα του Απόλλωνα στο «Γ. Καμάρας» με την παρουσία 40-50 οπαδών στο άδειο γήπεδο για συζήτηση και ανάλυση της επόμενης ημέρας (δεν νοείται η ομάδα μακριά από τη Ριζούπολη) και άλλη μία αμιγώς αγωνιστική με παρόντες τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αλλά με άλλους τόσους τον αριθμό φιλάθλους στην κεντρική εξέδρα του «Γ. Παθιακάκης»!
Κατάντια, για την οποία ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και επί σειρά ετών πρόεδρος της Πεύκης, που, αν και δύο χρόνια μετά την πρώτη μέρα που πήρε την ιστορική ομάδα από τον Σταμάτη Βελλή, εξακολουθεί να μπερδεύει -προφανώς- το παραγοντικό του παρελθόν με το παρόν…
Γιατί χώρισε τους πιστούς οπαδούς των «κυανόλευκων» και αδικεί με το «καλημέρα» τόσο τη δική του επένδυση όσο και τις προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη και του προπονητή Δημήτρη Σπανού. Και αυτό δεν είναι υπερβολή, καθώς και στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα ο Αιγιώτης κόουτς υποχρεώθηκε να προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές σε έναν τραγικό χλοοτάπητα.
Η «κουτσή» και… πληγωμένη πρεμιέρα σημαδεύτηκε και από την απουσία των πρωτοκλασάτων Κονέ και Ρομάνο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις βίζες τους και αναμένονται να ενσωματωθούν στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, πέρα από τον… φευγάτο Βάντερσον, που τελεί εν αδεία ώστε να βρει ομάδα.
Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση συμμετείχαν οι «καινούργιοι» Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Αλιατίδης, Χιώτης, Κάσσος, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Σιατραβάνης, Τρίγκας, Γκούφας, Διαμαντόπουλος και οι «παλιοί» Δεληζήσης, Πάνος, Καλλέργης, Στεργίδης, Αλμπάνης, Κύργιας, Πασάι, Μαυρίδης μαζί και με άλλους δύο πιτσιρικάδες (συνολικά γυμνάστηκαν 23 παίκτες).
Της προπόνησης προηγήθηκε αγιασμός και πριν από αυτόν έγινε φωτογράφιση των νέων αποκτημάτων.

Προσηλωμένος ο Σπανός
Ο Δημήτρης Σπανός, από την πλευρά του, ήταν σοβαρός και απόλυτα προσηλωμένος στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι…
Με ποικιλία στις ασκήσεις του, δούλεψε αποκλειστικά ο ίδιος με όλους τους ποδοσφαιριστές σε όλο το γήπεδο, σταματώντας πολλές φορές για να δείξει και να εξηγήσει το τι ακριβώς ζητά.
Λιγομίλητος ο κόουτς του Απόλλωνα Σμύρνης και στις δηλώσεις του για τη νέα σεζόν, καθώς αρκέστηκε να πει τα εξής: «Ξεκινά μια χρονιά σημαντική, μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Απόλλων. Εγώ θέλω να ευχηθώ υγεία στα παιδιά, στους διοικούντες, στο φίλαθλο κόσμο και να δουν τον Απόλλωνα εκεί που επιθυμούν και εκεί που ελπίζουν. Εδώ για αυτό ήρθαμε, για να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται».
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις