Επέστρεψε στο “σπίτι” του ο Κορέτα

Την επιστροφή του Γιάννη Κορέτα στο “σπίτι” του, ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Ο 23χρονος επιθετικός μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Σούπερ Λιγκ και μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στον Ρήγα με τον οποίο αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της κατηγορίας με 14 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο Πρόεδρός της, κ. Τζήμας, ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιάννη Κορέτα. Ο 23χρονος σέντερ φορ επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έγραψε στο βιογραφικό του τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Μετά την απόσυρση της ομάδας από την πρώτη τη τάξει κατηγορία ο νεαρός επιθετικός μετακόμισε στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή, όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.
O Ρήγας Φεραίος αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, πριν την μετακίνηση στην ομάδα μας, με τον οποίο είχε μία γεμάτη χρονιά στην οποία φόρτωσε τα αντίπαλα δίχτυα με 14 τέρματα. Αυτή του η επίδοση τον κατέταξε στη 2η θέση των σκόρερ, πίσω από τον Γκούρτσα του πρωταθλητή Αιγινιακού.
Η Νίκη Βόλου τον καλωσορίζει σπίτι του και του εύχεται μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πολλά γκολ.

koreta-tzimas2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις