“Βόμβα” με Παρασκευαΐδη η Νίκη

Η εμπειρία σ’ ένα νεανικό ρόστερ είναι απαραίτητη για να πετύχει η μαγιά και στη Νίκη Βόλου φαίνεται να το γνωρίζουν καλά αυτό. Μετά τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ήρθε η ώρα των έμπειρων που θα δημιουργήσουν το σωστό κράμα, το οποίο θα οδηγήσει στις επιτυχίες. Και ποιον εμπειρότερο ποδοσφαιριστή θα μπορούσαν να αποκτήσουν από τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, που έχει φάει τα γήπεδα της Football League αλλά και της Super League με το κουτάλι. Οι κυανόλευκοι με την προσθήκη του 33χρονου κεντρικού αμυντικού εξασφαλίζουν ηρεμία, τάξη και ασφάλεια στα μετόπισθεν και ταυτόχρονα αποκτούν έναν “προπονητή” εντός αγωνιστικού χώρου.

Τις μεταγραφικές εκπλήξεις φαίνεται πως η Δ.Ε. και ο κ. Τζήμας τις αφήνανε για το τέλος ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσθήκη του έμπειρου στόπερ, δεν θα είναι η τελευταία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης και ο πρόεδρός της, κ. Τζήμας ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιώργου Παρασκευαΐδη.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της SuperLeagueκαι της FootballLeague. Συγκεκριμένα, το κοντέρ του Γιώργου Παρασκευαΐδη έχει καταγράψει 43 συμμετοχές στη SuperLeague, με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Κέρκυρα, 151 συμμετοχές στη FootballLeagueκαι 17 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σπάρτης, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η οικογένεια της Νίκης καλωσορίζει τον Γιώργο Παρασκευαΐδη και του εύχεται την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αυτή τη φορά με τον άγγελο στο στήθος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις