Δώδεκα νέα πρόσωπα στην “πρώτη” του ΑΟ Τρίκαλα

Η επίσημη «πρώτη» της νέας χρονιάς έγινε το απόγευμα της Τρίτης (19/07) στον ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί των 12 νεοαποκτηθέντων (μεταξύ των οποίων και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά) χειροκροτήθηκαν από τους περίπου 500 οπαδούς που έδωσαν το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο, προσέλευση, η οποία ήταν η μεγαλύτερη που έχει…

…σημειώσει ο ΑΟΤ σε πρώτο ραντεβού.
Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Με τις πατρικές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα. Με ευλάβεια ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και η σύζυγος του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γιαλιάς, το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν την τέλεση του Αγιασμού.
Στο τέλος ο Ποιμενάρχης ράντισε τους παίκτες, ενώ φίλησαν και τον Τίμιο Σταυρό. Ενώ τους ευχήθηκε «καλό αγώνα» και να έχουν την ευλογία του Αγίου Νέστορα, που είναι ο προστάτης των αθλητών. Ενώ τους θύμισε ότι και ο ίδιος είναι πιστός φίλος της ομάδας, αφού ως Πρωτοσύγκελος είχε δώσει το πρώτο… σουτ της χρονιάς και την επόμενη ο ίδιος έγινε Δεσπότης, αλλά και η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα πήρε τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών. Ενώ το παρών στο δημοτικό στάδιο έδωσε και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις