Ν. Τσεκούρας για Πανθεσσαλικό: Δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος της ΠΑΕ

Στη σημερινή (20/7) συνεδρίαση της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου έχει κληθεί ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπου θα συζητηθεί το θέμα της χρήσης του Πανθεσσαλικού. Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής…

…του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Θυμίζουμε, πως πέρα από τη συμφωνία στην οποία θα πρέπει να έρθει ο Ολυμπιακός με την ΕΤ.Α.Δ. για το μίσθωμα του Πανθεσσαλικού και τους όρους χρήσης, προκύπτει ένα ακόμη εμπόδιο που έχει να κάνει με παλιές οφειλές που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, όταν ήταν ΠΑΕ, με την ΕΤ.Α.Δ. να θέτει ως όρο για την άδεια χρήσης των χώρων του Πανθεσσαλικού την εξόφληση του 10% της υφιστάμενης οφειλής της ΠΑΕ προς την ΕΤ.Α.Δ., καθώς και του ανταλλάγματος μηνός Αυγούστου 2016 πλέον ΦΠΑ. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ, με τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 να προσπαθεί να ξεπεράσει τον σκόπελο.
«Εμείς δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε κανένα χρέος που άφησε πίσω της μια ΠΑΕ που δεν ασκήσαμε διοίκηση και δεν πήραμε αποφάσεις. Εμείς δύο φορές που χρειάστηκε να πάρουμε τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, ως Ερασιτέχνης, ήμασταν συνεπείς, υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις και το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΕΤ.Α.Δ. Θα μιλήσουμε και πιστεύω πως οι άνθρωποι θα είναι διαλλακτικοί πάνω σ’ αυτό το θέμα» τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νίκος Τσεκούρας.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα καταφέρει να κλείσει το Πανθεσσαλικό για τους αγώνες έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις