ΕΠΣΘ: Σήμερα η συνάντηση, με τις ομάδες της Β’ κατηγορίας

Σήμερα, στις 7:00 το απόγευμα στις στα γραφεία της ΕΠΣΘ, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ομάδων που θα αγωνιστούν στη Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, με τη διοίκηση της Ένωσης, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος…

προβλήματα και προτάσεις, έτσι ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή σύγκλιση των δυο πλευρών, ενόψει της διεξαγωγής του προσεχούς πρωταθλήματος.
Ήδη η ΕΠΣΘ είχε ζητήσει από καιρό τις προτάσεις των σωματείων εγγράφως, ώστε όπου αυτό είναι δυνατό να προσαρμοστεί η προκήρυξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις επιθυμίες και προτάσεις των σωματίων.
Σήμερα αναμένεται αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, αν και το επίκεντρο των συζητήσεων, όσων θα παραστούν, θα έχει να κάνει κυρίως με τον καταρτισμό των ομίλων και τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα επιπλέον έξοδα των ομάδων, που θα συμμετέχουν στον όμιλο με τις περισσότερες μετακινήσεις.
Τέλος, η σημερινή ημέρα πιθανών να αποτελέσει ένα δείγμα γραφής και για το ποιες ομάδες δεν θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, εφόσον δεν παραστεί κανείς εκπρόσωπός τους ή ως απλός παρατηρητής θα ενημερώσει το σώμα για τις προθέσεις του σωματείου του…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις