Επίσημα στον Ολυμπιακό Β. η Νένα Παγκαλίδου

Από τις 14 Ιουλίου το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει πως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου απέκτησε την ικανή γκαρντ Νένα Παγκαλίδου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε με τη Νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Σήμερα το πρωί η διοικούσα επιτροπή…

…του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της Νένας Παγκαλίδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε μια ακόμη προσθήκη που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών της Α2 Εθνικής κατηγορίας την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή, αφού απέκτησε την αθλήτρια Νένα Παγκαλιδου, η οποία είναι σπουδάστρια του τμήματος Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η Νένα Παγκαλίδου κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Το ταλέντο της ξεχώρισε από μικρή ηλικία, όταν και με την μικτή ομάδα επίλεκτων αθλητριών του Βορρά κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώσεων (κορασίδων) που διεξήχθη στην Πρέβεζα το 2010. Παράλληλα, αγωνίστηκε δύο χρονιές με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και σε τελική φάση πανελληνίου κορασίδων. Στη συνέχεια, με την φανέλα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας έφτασε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων το 2014. Επίσης, έχει κληθεί στα κλιμάκια εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων αποδεικνύοντας το επίπεδό της ως αθλήτρια.
Επίσης κατά την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στο Βόρειο όμιλο της Α2 γυναικών με την ομάδα της Νίκης Βόλου κάνοντας μια πάρα πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 250 πόντους (12η σκόρερ της κατηγορίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις