ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Περίοδος σχεδιασμού κι επαφών…

Σε περίοδο σχεδιασμού βρίσκεται η ομάδα της ΦΘ Αγχιάλου. Οι παράγοντες της ομάδας και ο νέος προπονητής Γιώργος Παναγιωτόπουλος έχουν παράλληλα συνεχείς επαφές για τον καταρτισμό του ρόστερ και μάλιστα έχει ήδη γίνει…

η πρώτη συνάντηση μεταξύ προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών, ώστε να γνωριστούν και να συζητήσουν για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας.
Μετά από την πρώτη συνάντηση, οι ποδοσφαιριστές που παραμένουν στην ομάδα αποφάσισαν και ξεκίνησαν ήδη να κάνουν ένα είδος προ- προετοιμασίας, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Γιώργου Παναγιωτόπουλου, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει η επίσημη προετοιμασία της ομάδας.
Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη με ακρίβεια, ωστόσο αναμένεται να είναι γύρω στο 15αυγουστο.
Τέλος, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές θα είναι ανάλογες με τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το υπάρχων ρόστερ. Ωστόσο σε γενικές γραμμές οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προσδιορίσει το ευρύτερο πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις