Ανανέωσε με Διαγόρα, ο Β. Βουραζέρης…

Σε συνεχείς κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ του βρίσκεται ο Διαγόρας, ενδεικτικό των προθέσεων που έχουν οι διοικούντες την ομάδα του Στεφανοβικείου, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές πρωτάθλημα…

Έτσι σειρά είχε μια ακόμη ανανέωση, του τερματοφύλακα Βαγγέλη Βουραζέρη, αυτή τη φορά, γκολκίπερ με πλούσια εμπειρία που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Διαγόρα, σε ηλικία 13 χρονών, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

«Ο Σύλλογός μας, την φετινή χρονιά πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες πορείες στην ιστορία του, έτσι είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει το έμψυχο δυναμικό του.
Ο Βαγγέλης Βουραζέρης στυλοβάτης της ομάδας πέρυσι, μετά από μια σύντομη συνάντηση με τους διοικούντες, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο σύλλογο.
Ο Βούρα σε ηλικία 13 ετών, ήταν στις ακαδημίες του Συλλόγου που σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή ενώ αργότερα πέρασε και από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ριζομυλιώτης τερματοφύλακας υπερασπίστηκε για χρόνια την εστία του Αστέρα Ριζομύλου στις εξαιρετικές χρονιές που είχε η ομάδα στην Α’ τοπική και από πέρυσι μεταγράφηκε στο Διαγόρα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις