Μ. Καπουρνιώτης: Ο Ολυμπιακός Β. θα είναι πάντα πρωταγωνιστής

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το ρόστερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η βολιώτικη ομάδα μετά την προσθήκη των Παγκαλίδου, Κοτσιάφτη και την παραμονή της Σουλτάνη και της Κυριατζίδου, στοχεύει ακόμη στην απόκτηση μια σέντερ φορ, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραμονή της Ζέρβα.
Ο κόουτς της βολιώτικης ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης, δήλωσε στο goalpost.gr: «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του…

…ρόστερ μας για τη νέα χρονιά. Ήδη, ο περσινός κορμός στον οποίο θα στηριχτούμε και φέτος διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό (αποχώρησαν μόνο οι Μπαλλά, Κατσιοπούλου και Γαλιατσάτου), ενώ μετά τις τελευταίες προσθήκες των Κοτσιάφτη, Παγκαλίδου, Ντόβα (είχαν προηγηθεί οι Νούλα, Γκανάτσιου, Σιμιτζή από την Ανάληψη που θα ενισχύσουν και τα τμήματα κορασίδων-νεανίδων) στρέφουμε την προσοχή μας στην απόκτηση ενός σέντερ φορ.
Φυσικά προτεραιότητά μας παραμένει η παραμονή της Ζέρβα που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε την «κολόνα» της ομάδας μας.
Έχουμε επίσης ήδη έρθει σε συμφωνία και με μια πολύ ικανή σούτινγκ γκαρντ, γνωστή στους Βολιώτες φιλάθλους για την αξία της, αφού αγωνίστηκε και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου
Στόχος του Ολυμπιακού Β. ήταν και παραμένει μια πορεία πρωταθλητισμού, που αρμόζει στην ιστορία του. Θέλουμε πάντα να βρισκόμαστε στις 2-3 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλωστε άλλος στόχος για το ιστορικό μας σύλλογο που από τη γυναικεία του ομάδα έχει γνωρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Με προγραμματισμό, οργάνωση και σκληρή δουλειά, θεωρώ πως και φέτος θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου, λειτουργεί σαν μια αγαπημένη «οικογένεια» με όραμα, οργάνωση και προοπτική. Γι’ ατό θα είναι πάντα πρωταγωνιστής”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις