Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Βολιώτη Κατράνη στον Ατρόμητο

Παίκτης του Ατρόμητου μέχρι το 2020 θα είναι ο Βολιώτης Αλέξανδρος Κατράνης.

Ο νεαρός αριστερός μπακ που είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων και μάλιστα εντυπωσίασε με τη χθεσινή του απόδοση στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 18χρονος άσος υπέγραψε –όπως αναμενόταν και βάσει αγωνιστικού σχεδιασμού- συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα αποτελέσει το μπακ-απ του Μαριάνο Μπίτολο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κατράνη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 1998) υπέγραψε σήμερα για 4 χρόνια, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2020, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μαζί με τον Μαριάνο Μπίτολο θα αποτελέσει το δίδυμο της ομάδας μας στην συγκεκριμένη θέση κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος έχει αναδειχθεί μέσα από την παραγωγική διαδικασία στα τμήματα Υποδομής και τα δύο τελευταία χρόνια, αν και ηλικιακά μικρότερος, αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα Κ20.

Είναι επίσης αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Νέων

Με πολύ δυνατά στοιχεία τις προωθήσεις και την σέντρα ακριβείας ο 18χρονος άσος, που αγωνίστηκε χθες για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό αφήνοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετικές εντυπώσεις, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιήσει μια πετυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα συνδυάζοντας το ταλέντο και την αδιάκοπη δουλειά.

Του το ευχόμαστε!

097988977

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις