ΕΠΣΘ: Στις 12 Σεπτέμβρη οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Για τις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη η τελετή για τις κληρώσεις των διοργανώσεων που διεξάγονται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και θα αφόρα τόσο το θεσμό του κυπέλου, όσο και των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες Α’ και Β’…

Σύμφωνα με το υπάρχων χρονοδιάγραμμα, το κύπελλο είναι προγραμματισμένο για το Σαβατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου και μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 24-25 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ, με την έναρξη της Β’ κατηγορίας να προγραμματίζεται γι’ αργότερα. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από την ΕΠΣΘ έχει ανακοινωθεί και η διεξαγωγή του αγώνα SUPER CUP μεταξύ της κυπελλούχου Νίκης Β. και του πρωταθλητή Ηρακλή Β για την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα.
Η τελετή των κληρώσεων θα γίνει σε χώρο, εκτός των γραφείων της Ένωσης και φυσικά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο από τους παράγοντες, όσο κι από τους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις