Σουάνης και Πινδώνης στη Δόξα Δράμας

Μεταγραφές με στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Football League, έχει πραγματοποιήσει έως τώρα η Δόξα Δράμας.Οι «μαυραετοί» οι οποίοι εντυπωσιάζουν με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους, προχώρησαν στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών, καθώς ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Δημήτρη Σουάνη και τον Θανάση Πινδώνη.

Ο 31χρονος περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος την περυσινή σεζόν, αγωνιζόταν στην Κέρκυρα και παλαιότερα σε Ξάνθη, Πανθρακικό, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βολου, απάντησε θετικά στην πρόταση των Δραμινών, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 30χρονο μέσο.Ο τελευταίος ο οποίος  κατάγεται από την Δράμα, έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Δόξα από το 2008 μέχρι το 2010, επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καβάλα, Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΛ και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη.

Ο 31χρονος άσσος των “μαυραετών” γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1985.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των “κυανέρυθρων”. Διαθέτει πλούσιο εμπειρία αγωνιζόμενος σε αρκετούς συλλόγους της Superleague.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Κεφαλονιά Ιθάκης, στον Πανθρακικό, στον ΑΟ Ξάνθης, στον Απόλλων Λεμεσού, στον ΑΟΚ Κέρκυρας, στην ΑΕ Λάρισας, στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι ο ΑΟΚ Κέρκυρας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουάνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανασίου Πινδώνη.

Ο 30χρονος άσσος των “μαυραετών” γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1986.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του ΑΟ Καβάλας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των “Αργοναυτών”.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στη Δόξα Δράμας, στον ΓΣ Καλλιθέας, στην Αναγέννηση Δερύνειας, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Παναχαϊκή.

Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο Πινδώνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις