Τζήμας: «Θα ανακαλέσει και θα σταθώ στο πλευρό του κ. Φάτση»

Στο Ράδιο ΕΝΑ και στο Blue Star FM μίλησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, κ. Τζήμας, όπου αναφέρθηκε στην παραίτηση του κ. Φάτση, για την οποία πιστεύει πως θα την ανακαλέσει, στο θέμα της εκκαθάρισης αλλά και στις επικείμενες μεταγραφές της ομάδας.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του κ. Τζήμα:

Στο ράδιο ΕΝΑ:

Για τον κ. Φάτση

«Ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά θέματα. Ο κ. Φάτσης είναι ένας τεχνοκράτης, συνεργάσιμος και απαραίτητος για τον σύλλογο. Κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Η τοποθέτησή του είναι σωστή. Ίσως το ίδιο να έκανα κι εγώ, αν άρχιζαν να μπαίνουν διάφορα θέματα, όπως υποψίες ότι μπορεί να είμαι υπεύθυνος για τα χρέη στην ομάδα.Μετά την παρέμβασή μου πιστεύω πως θα ανακαλέσει. Είναι ένας άνθρωπος που τον χρειάζονται οι διοικούσες επιτροπές όλων των τμημάτων. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που θα δουλέψει κι εγώ θα σταθώ στο πλευρό του. Δεσμεύομαι δημόσια στον κόσμο της Νίκης. Περιμένω από τον κ. Φάτση να ανακαλέσει την παραίτησή του και όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό της Νίκης Βόλου. Να σταματήσουν οι Κασσάνδρες και οι μεμψιμοιρίες. Ο άνθρωπος αγωνίζεται για τη Νίκη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο κ. Φάτσης είναι προσφυγόπουλο, πονάει, αγαπάει και βοηθάει τη Νίκη. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε».

Για τα πρώτα έσοδα της ομάδας

«Η κορωνίδα όλων των τμημάτων είναι το ποδόσφαιρο. Τα εισοδήματα που ήρθαν σε ελάχιστες μέρες είναι αρκετά, πολλαπλάσια σε σχέση με τις κινήσεις άλλων διοικήσεων. Πριν κάνουμε την πρώτη προπόνηση τα εισοδήματα είναι τεράστια από τις χορηγίες. Έχουμε κλείσει ήδη και τη χορηγία για τη φανέλα της Νίκης».

Για το συμφωνητικό που δεν έχει υπογραφεί ακόμη με την Ερασιτεχνική Νίκη:

«Για να το τελειώσουμε σήμερα αυτό. Η δουλειά μου είναι να κάνω συμβόλαια μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών και ιδιωτών. Οπότε τα περί συμβάσεων τα ξέρω καλά. Από την πλευρά μου είμαι ανοιχτός και θα υπογραφεί ότι χρειάζεται. Δεν ολοκληρώθηκε, γιατί δεν έκλεισε ο απολογισμός του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει κλείσει κι αυτό το θέμα για να πέσουν και οι υπογραφές. Εγώ θέλω μόνο τη δέσμευση πως όταν θα γίνει η ΠΑΕ θα έχω τον πρώτο λόγο και δεν το θέλω και σε χαρτί. Και με το στόμα μόνο φτάνει, γιατί υπάρχουν και οι κοινωνίες και ότι υπογράφεις και δεν το κάνεις, το βρίσκεις μπροστά σου. Μόνο έργα θα μείνουν στη Νίκη και μόνο νοικοκυριό, μόνο ανάπτυξη θα υπάρχει στις ακαδημίες και επίλυση σε όλα τα θέματα. Είναι η δουλειά μου, να λύνω τα δύσκολα προβλήματα και αυτό θα κάνω. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει. Ίσως ήταν λάθος που δεν πήγα στη Γ.Σ., γιατί θα μπορούσα να δώσω ένα τέλος και θα είχε λυθεί το θέμα. Γνωρίζω ότι και ο κ. Βούλγαρης έχει ματώσει. Ο άνθρωπος έβαλε χρήματα αλλά νομίζω ότι έκανε ένα λαθάκι, είπε δυο λόγια παραπάνω, αλλά το προσπερνάμε».

Για το αν υπήρξε προβληματισμός στη διοίκηση του Ερασιτέχνη για το γεγονός πως ξεκίνησαν έργα στο «Π. Μαγουλάς» χωρίς πρώτα την υπογραφή συμφωνητικού:

«Μη βάζουμε τέτοια θέματα, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι τελείως τυπικό. Η δική μου υπογραφή είναι εν λευκώ, σε ότι ζητήσει ο ερασιτέχνης, γιατί απ’ αυτά που θα ζητούσε θα κάνω πολλά περισσότερα. Να κλείσει ο οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαίρου και μετά θα υπογραφεί και το συμφωνητικό. Δεν έχει σχέση μ’ αυτό η παραίτηση του κ. Φάτση. Ο κ. Φάτσης από το πρωί μέχρι το βράδυ, όσο διάστημα τον έχω ζήσει εγώ, προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα της Νίκης. Πάμε σε μια καινούργια χρονιά και θα χρειαστούν χρήματα. Ήδη κάνουμε ενέργειες να εκσυγχρονίσουμε κάποια πράγματα. Πετάξαμε κάτι πανάρχαια πλυντήρια, αγοράσαμε καινούργια, αγοράσαμε και στεγνωτήρια. Υπάρχουν και κάποια προβλήματα με τις εισπράξεις ενοικίου. Έχουν τακτοποιηθεί αυτά. Όλα από δω και πέρα μπαίνουν σε μια σειρά και από δω και πέρα δεν θα ξαναϋπάρξουν τα ίδια προβλήματα, γιατί έχουν εντοπιστεί από πού προερχόταν αυτά τα προβλήματα».

«Να σταματήσει η διχόνοια»

«Θα πρέπει να σταματήσει η διχόνοια και να βαδίσουμε όλοι μαζί, όπως γίνεται πλέον στο ποδόσφαιρο. Μονοιάζουμε όλο και περισσότερο, η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Όπως είπα και σ’ έναν άνθρωπο που ήρθε να πάρει το διαρκείας του και μ’ ευχαρίστησε γιατί ότι λέμε γίνεται, του απάντησα ότι εγώ αυτό θα κάνω. Θέλω και μετά από χρόνια να έρχομαι στον Βόλο να πιω το τσίπουρό μου, να με αγαπάει ο κόσμος και να χαιρετάει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι διαφορετικό».

Για το νέο γήπεδο:

«Για το θέμα του γηπέδου η κ. Κοκκινάκη θα κάνει στους δημοσιογράφους εκτενή ενημέρωση τον Σεπτέμβριο. Έχουμε προχωρήσει και σ’ αυτό με τη ΓΑΙΟΣΕ. Ένα σχέδιο είναι ήδη στα σκαριά. Ένα έργο που ήταν απίστευτο για κάποιους. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως όταν σε ένα τέτοιο έργο δεν αντιδρούν μορφωμένοι άνθρωποι και τεχνοκράτες και αντιδρά ένας απλός φίλαθλος, τότε για μένα το έργο θα υλοποιηθεί κατά 99%. Και να είστε σίγουρος ότι δε θα το έλεγα, αν δεν υπήρχαν οι πλάτες. Η Νίκη μπορεί. Η κορωνίδα που είναι το ποδόσφαιρο έχει διαφορετικά εισοδήματα και ξέρω να τα χειριστώ. Δεν θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου, για την ομάδα θα χρησιμοποιήσω».

Για τις επικείμενες μεταγραφές:

«Τα χρήματα ξέρουμε να τα διαχειριζόμαστε και δεν θα πετάξουμε για κανέναν παίκτη 30.000€. Για το μπάτζετ το δικό μας είναι μετρημένα τα χρήματα. Θα έρθουν άλλοι τρεις αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ακόμη και στην Α’ Εθνική. Θα έρθουν στη Νίκη, γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Δε θα κάνουμε όμως τα φρου φρου κι αρώματα στο ποδόσφαιρο και όλοι οι άλλοι να αφεθούν στην τύχη τους. Θα ανακοινώσουμε στην πρώτη μας τους δυο την 1η Αυγούστου και θα αφήσουμε τη μεγάλη έκπληξη για λόγους μάρκετινγκ στην παρουσίαση της φανέλας».

Για τα διαρκείας

«Για πρώτη φορά ο κόσμος παίρνει τα διαρκείας, γιατί πιστεύει σ’ αυτό το κλίμα που δημιουργήσαμε και αυτό είναι που ήθελα. Δεν ήθελα να πάρει διαρκείας γιατί θα ‘ρθει κάποια φίρμα. Να το πάρει γιατί θα ξέρει πως τα χρήματα ότι τα χρήματα του θα πάνε εκεί που πρέπει, τιμώντας, όπως είπε και ο κ. Φάτσης, τους προγόνους μας».

Στο ραδιόφωνο του Blue Star FM o κ. Τζήμας αναφέρθηκε στο θέμα της εκκαθάρισης:

«Να μην ανησυχεί κανέναν το θέμα της εκκαθάρισης. Οι πληροφορίες μου λένε πως η απόφαση που αναμένουμε θα είναι θετική και άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης. Υπάρχει η εμπειρία και η τεχνογνωσία ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό»

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις