Έξι παίκτες δοκιμάζει ο Τζαναβάρας (photos)

Με απογευματινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του, Κώστα Μπράτσο, Χρήστο Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Νάση. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ στους ήδη…

…υπάρχοντες τρεις τερματοφύλακες, Σάκη Κατσούλη, Κώστα Παλιούρα και Νίκο Μπουργάνη, προστέθηκε και ο 14χρονος τερματοφύλακας από την Ακαδημία του Ερμή Βόλου, Βασίλης Κραβαρίτης.
Στην προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος για δεύτερη μέρα ο Γιώργος Μπλέτσας, όπως και ο Γιώργος Πατσής, ο οποίος προπονείται εδώ και αρκετές μέρες με τους «ερυθρόλευκους». Επίσης με τον Ολυμπιακό προπονείται ο 18χρονος μέσος Ανδρέας Χαντζής από τον Εθνικό Καρδίτσας (έπαιξε και στην ομάδα Νέων της Αναγέννησης), οι νεαροί Απόστολος Χατζησταμάτης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια στη Δύναμη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, αλλά και ο επίσης νεαρός επιθετικός Πρίκας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και στην ομάδα Νέων του Πανελευσινιακού.
Ο Πέτρος Αγιασιώτης, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού γυμνάζεται με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και θα παίξει ποδόσφαιρο στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την Βιρτζίνια.

 

Γιώργος Μπλέτσας
 
 
Ανδρέας Χαντζής
 

 
Απόστολος Χατζησταμάτης
 
 
Σεραφείμ Παπαϊωάννου
 

 
Βασίλης Κραβαρίτης
 

 
Πρίκας
 
 
Πέτρος Αγιασιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις