Ανακάλεσε την παραίτησή του ο Φάτσης, μετά την παρότρυνση Τζήμα

Στην ανάκληση της παραίτησής του από την προεδρία της ερασιτεχνικής Νίκης προχώρησε ο Στέργιος Φάτσης, μετά την έκκληση του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Συλλόγου, κ. Τζήμα. Στην επιστολή, με την οποία ανακαλεί την παραίτησή του, ο κ. Φάτσης καλεί τον κόσμο να σταθεί κοντά σε όλα τα τμήματα ώστε να οδηγηθεί ο Σύλλογος εκεί που του αξίζει, στην κορυφή.

Η επιστολή ανάκλησης της παραίτησης:

“Η παραίτηση μου οφειλόταν αποκλειστικά στο οικονομικό αδιέξοδο που έφεραν το σύλλογο τα λάθη και η αδυναμία προηγουμένων διοικήσεων της Ερασιτεχνικής με σημαντικές οφειλές τόσο προς δημόσιες υπηρεσίες όσο και προς τρίτους. Μετά τη παρέμβαση του Προέδρου της ΔΕ του ποδοσφαίρου κ. Τζήμα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και μετά από τις χθεσινές επαφές που είχα μαζί του, δεσμεύεται να βοηθήσει την ερασιτεχνική Νίκη να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που την απασχολούν.

Σε συνδυασμό με συζητήσεις που έκανα με κάποια μέλη του ΔΣ , με άτομα από διοικούσες τμημάτων, με τη διοίκηση του Blue Club, με τη Λέσχη Φίλων καθώς και με τον κόσμο της Νίκης γενικότερα, στα πλαίσια του ήρεμου και ενωτικού κλίματος που πρέπει να επικρατεί στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποφάσισα να ανακαλέσω τη παραίτηση μου παραμένοντας στη θέση του Προέδρου του ΔΣ της ερασιτεχνικής αγωνιζόμενος όπως άλλωστε έκανα και πριν, για το καλό και τη πρόοδο αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η οποιαδήποτε διοικητική κρίση που μόνο ζημιά θα μπορούσε να αποφέρει. Καλώ τον κόσμο της Νίκης να είναι κοντά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου γιατί μόνο με συλλογική δουλειά μπορούμε να πάμε την ομάδα μας εκεί που ανήκει. Στη κορυφή.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις