Σκοπελίτης: «Δεν μου έκανε επίσημη πρόταση η Νίκη»

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ως γνωστόν, θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός δέχθηκε πολύ καλή πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας της Άρτας και είπε το «ναι». Ήδη αυτό το διάστημα βρίσκεται με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στα Γρεβενά, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

…και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Φίλιππος Σκοπελίτης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην Α.Ε. Καραϊσκάκης: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Α.Ε. Καραϊσκάκης και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Δράκος. Έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα, ενώ και η πρόταση που μου έγινε ήταν πάρα πολύ καλή και δύσκολα θα μπορούσα να αρνηθώ.
Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε ομάδα εκτός Βόλου, θέλω να πετύχω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Η Νίκη δεν μου έκανε επίσημη πρόταση για να παραμείνω στην ομάδα, πέρα από μια συζήτηση που είχα με τον προπονητή κ. Μπίλη, ο οποίος μου πρότεινε, πάντως, ένα ποσό για να συνεχίσω στην ομάδα, το οποίο δεν ήταν ικανοποιητικό για μένα.
Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και οι παράγοντες που τη διοικούν θα πρέπει να είναι αντάξιοι της ιστορίας και του ονόματός της. Στη δική μου περίπτωση και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, όπως και ο Χρήστος Χολέβας και αυτό δείχνει πως στην ουσία δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στη Νίκη.
Εύχομαι στη Νίκη όλα να είναι τόσο ρόδινα, όσο παρουσιάζονται… Είναι διαφορετικό να κλείνεις την πόρτα στη Νίκη Βόλου, που εμείς ουδέποτε κάναμε, και άλλο κάποιοι να σου την κλείνουν».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις