ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ: Θέλουμε τη Σκιάθο υπολογίσιμη δύναμη… χωρίς πολλά λόγια!

Στις 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η έναρξη προετοιμασίας της Σκιάθου, ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και στο δυναμικό της ομάδας αναμένεται να παραμείνουν ποδοσφαιριστές που…

αποτελούν τις “κολόνες”, πάνω στις οποίες θα χτιστεί η ομάδα του μέλλοντος.
Στους παίκτες που θα συνεχίσουν να προσφέρουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, συγκαταλέγεται ο περσινός αρχηγός, Αντώνης Σαρρής, ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία βοήθησε τα μέγιστα στο να συγκροτηθεί αγωνιστικά η περσινή ομάδα και να κάνει την εξαιρετική πορεία που κανείς δεν περίμενε.
Ο Αντώνης Σαρρής μίλησε στο «goalpost.gr» σχετικά με τις βλέψεις για τη νέα χρόνια και μας έδωσε το στίγμα της…
«Η ομάδα της Σκιάθου όλα τα χρόνια αποτελούσε μια υπολογίσιμη δύναμη, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα συνέβη την περσινή χρονιά, όταν αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ωστόσο καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία πραγματοποιώντας μάλιστα κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις.
Θα ξεκινήσουμε και τη φετινή προσπάθεια, θέλοντας να είμαστε υπολογίσιμη δύναμη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να το ευχαριστιόμαστε τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος που θα μας παρακολουθεί.
Επίσης, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, είναι και η ένταξη στο δυναμικό μας νέων παιδιών που προέρχονται από το νησί και τα οποία θα μπουν σταδιακά στην ομάδα, ώστε να αποτελέσουν το μέλλον της.
Ξεκινάμε χωρίς πολλά λόγια, με πολλή όρεξη για δουλειά και πίστη ότι στο τέλος της σεζόν το αποτέλεσμα για τη Σκιάθο, θα είναι θετικό.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις