Απέκτησε και Συράκο ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ενισχύεται ακόμη περισσότερο στις μεταγραφές, καθώς η ομάδα της Φιλιππούπολης απέκτησε και τον Νίκο Συράκο, ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν μέλος της ομάδας Κ20 του «Δικεφάλου». Πρώτη του ομάδα ήταν η Α.Ε. Κοζάνης, ενώ…

…η θέση που αγωνίζεται είναι η επίθεση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:
«Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Νίκου Συράκου. Ο Συράκος είναι επιθετικός, έχει ύψος 1.69 και αγωνίζονταν από το 2010 στον ΠΑΟΚ (Κ20), από όπου η λαρισινή ομάδα τον απέκτησε.
Προέρχεται από την Α.Ε.Κοζάνης και μάλιστα γεννήθηκε στις 04/01/97 στα Πετρανά Κοζάνης. Ταχυδυναμικός επιθετικός με καλή τεχνική και θράσος στις εκτελέσεις.
Δεν περιμένει την τελική πάσα για να σκοράρει μόνο, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ο ίδιος τις ευκαιρίες που χρειάζεται. Ποδοσφαιριστής με χαμηλό κέντρο βάρους και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, βελτιώνεται εμφανώς στα .ποσοστά ευστοχίας και στην συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων, είναι τα στοιχεία που τον συνοδεύουν.
Ο Νίκος Συράκος θα είναι κανονικά στην επίσημη “πρώτη” την Δευτέρα (25/07) στις 18.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, μαζί με τους υπόλοιπους 21 παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, μαζί μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις